Dankzij vrijwilligers een heel seizoen een prachtig Oog van Nuenen

Deze hele zomer hebben wij op het Oog weer kunnen genieten van prachtige geraniums in de bloembakken van het Oog. Dit kunnen we realiseren door jaarlijks van alle bewoners een vrijwillige bijdrage te vragen, om zo te zorgen dat het Oog fleurig, gezellig en leefbaar is.
                  
07-10-2019, 22:31
Dit is natuurlijk alleen te realiseren door een geweldig groepje vrijwilligers, die dagelijks zorgt dat alle bakken voorzien worden van water en voeding. Verder hebben onze vrijwilligers een heel praktisch watergeefsysteem ontwikkelt, in de vorm van een karretje met motor en watertonnen. Verder zorgen onze vrijwilligers ook ieder jaar met Kerst en Pasen dat het plein weer prachtig versierd is. Langs deze weg willen we alle vrijwilligers bedanken voor al het goede werk dat zij verrichten, zodat alle bewoners en voorbijgangers van de bloemenpracht kunnen genieten. Bewoners van het Oog

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Eerste fase onderhoud windmolen De Roosdonck

Diverse minigravers en kranen takelen, graven en brengen zand aan op de molenbelt van windmolen De Roosdonck. Dat was het beeld de laatste week van de eerste fase van onderhoud. Met dank aan de Stichting Vrienden van de Roosdonck is dit onderhoud gerealiseerd en zien molen en directe omgeving er goed uit. Nieuw dakleer op de in- en uitvaart van de molen, twee nieuwe scheidingswanden en vele kubieke meters zand voor de molenbelt.

40-jarig bestaan Wereldwinkel Nuenen

Afgelopen jaar was er feest bij Wereldwinkel Nuenen, met iedere maand een actie in het kader van het 40-jarig bestaan. ‘Reden voor feest was er ook, omdat het zo goed gaat hier in Nuenen, terwijl veel winkels om ons heen moeten sluiten’, zegt Hennie Leijsten, voorzitter van Wereldwinkel Nuenen. ‘Vanuit de landelijke vereniging van wereldwinkels is men dan ook druk bezig nieuwe formules te creëren om het bestaan van de wereldwinkel te continueren.’

Nieuwe mogelijkheden voor jeugd bij basketbalvereniging Achilles’71

Afgelopen zomer is de Nuenense basketbalvereniging Achilles’71 gestart met een jaarlijks clinic initiatief op basisscholen, om de jeugd enthousiast te maken voor basketbal. Als gevolg van dit initiatief en de inzet van vele vrijwilligers, heeft Achilles’71, sinds lange tijd, dit seizoen kunnen starten met een jeugdlijn, in de vorm van een nieuw team van jongens en meisjes onder de 12 jaar oud.

Reis mee!

Wat een vreemde ochtend. Op kindcentrum de Nieuwe Linde waren afgelopen woensdag geen leerkrachten te bekennen. Alleen de directrice was op school.

Straatnamen