Kinderdagverblijf Kiddies bestaat 15 jaar

Het is alweer meer dan 15 jaar geleden dat Corrie Gehoel, samen met haar schoonzusje Ilon van der Horst, ging brainstormen over het zelf opzetten van een kinderdagverblijf. Corrie werkte destijds in de kinderopvang, in loondienst. Ze zag echter kansen om zelf ondernemer te worden. Alles werd goed op een rijtje gezet, er werd gewikt en gewogen en knopen werden doorgehakt. Het pand dat ze gevonden hadden op de Opwettenseweg 72, was ideaal voor wat zij voor ogen hadden.
                  
30-09-2019, 21:01
Afgelopen zaterdag 28 september vierden ze hun 15-jarig bestaan. Dat deden ze samen met hun personeel, de kinderen en hun ouders. Lees deze week het verslag van onze verslaggever Gemma Eerdmans, met foto’s van onze fotograaf Theo Vijfeijken, in De Nuenense Krant.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Speelveldjes Nuenen-Oost geopend

De glijbaan bleef onaangeroerd. Rennen over de bult, springen over de greppel, balanceren op de boomstammen, een klein balletje trappen. Nee, dat zat er bij de opening van de nieuwe speelvoorzieningen in Nuenen-Oost bij Kindcentrum De Nieuwe Linde niet in.

Burendag wijkvereniging Panakkers

Afgelopen zaterdag 28 september vond op het veldje aan de Sophiastraat voor de vierde maal in het bestaan van wijkvereniging Panakkers de Burendag plaats.

Informatiezuilen naast Vincentre

Wellicht heeft u ze al gezien, de informatiezuilen naast Vincentre, met daarop een fotoserie ‘In de voetsporen van Vincent’, van fotograaf Ki Tan van CCC.FotoUnie. Dit in samenwerking met De Lindespelers, Salon Nune Ville, De Nuenense Krant en Museum Vincentre. Zeker het bezichtigen waard.

Gemeente Nuenen heeft forse stappen gezet naar professioneel risicomanagement

De gemeente Nuenen heeft afgelopen jaren forse stappen gezet in het professionaliseren van het risicomanagement voor bouwprojecten. Een duidelijke ontwikkeling hierin is zichtbaar.

Kaartverkoop extra concert ‘Calling Elvis Tribute’

Afgelopen zondag om 08.00 uur begon de kaartverkoop voor het extra concert van de ‘Calling Elvis Tribute’ show op 12 december in Het Klooster. Tijdens deze kaartverkoop in Jumbo Ton Grimbergen, gaf de bandbezetting met Mark Elbers een miniconcert.

EMK heeft een nieuw 7-koppig bestuur

Op de algemene ledervergadering van 23 september jl. heeft de ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. Van het zittende bestuur, bestaande uit drie bestuursleden, neemt Richard du Croo de Jongh (voorzitter) afscheid. De overige 2 bestuursleden, Piet vd Laar en Walrick Dirkx, nemen plaats in het nieuw gekozen bestuur als bestuurslid.