JONG! Nuenen bijeenkomst

Nu de zomer ten einde is, is het voor de netwerkclub JONG! Nuenen tijd voor de volgende bijeenkomst. Op vrijdag 20 september is de club aanwezig op de thuisbasis Auberge Vincent.
                  
20-09-2019, 09:56
Iedere bijeenkomst van JONG! staat in het teken van een ander thema. Op 20 september is dat het houden van verkoopgesprekken. Na de inloop, waarbij we gezamenlijk een hapje eten, is het tijd om het woord te geven aan onze gastspreker. Peter Goenee, trainer bij Kenneth Smit, vertelt de aanwezigen alles over het houden van verkoopgesprekken. Want wist je dat je meer succes boekt als je goed in kunt schatten hoe jouw gesprekspartner omgaat met dit soort gesprekken? Peter gaat ons leren hoe wij achter de motivaties van anderen kunnen komen. Het belooft een boeiende avond met veel interactie en oefening te worden. Na afloop van de sessie is er tijd voor een gezellige netwerkborrel. Netwerken in een prettige sfeer Netwerkclub JONG! Nuenen heeft sinds de start in oktober 2016 ruim 70 leden aan zich weten te binden. Zij komen iedere zes à acht weken bijeen om te sparren over alledaagse (zakelijke) onderwerpen en om te netwerken. Juist die laagdrempelige, gezellige sfeer maakt dat JONG! voor veel ondernemers én werknemers een prettig platform vormt om nieuwe zakelijke contacten op te doen. Hoewel JONG! staat voor Jong, Ondernemend, Nieuwsgierig en Gezellig, hanteert de netwerkclub geen leeftijdsgrens. Iedereen met een jonge geest is welkom: van ondernemers, directeuren en eigenaren tot ondernemende mensen die in loondienst werken. Afwisselend vinden er bijeenkomsten plaats bij de thuisbasis en op andere bijzondere locaties, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsbezoek. Ben je nieuwsgierig naar JONG! Nuenen? Maak vrijblijvend kennis bij een van de volgende meetings in 2019. Mail naar info@jongnuenen.nl en meld jezelf aan. Kijk ook eens op www.jongnuenen.nl.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Bellen met d'n Burger

In de rubriek 'Bellen met d'n Burger' laten beurtelings onze politiek verslaggevers Gemma Eerdmans en Frans Lammerts burgemeester Maarten Houben aan het woord over zaken binnen zijn taakgebied die op dat moment actueel zijn. Dit om een genuanceerd beeld te schetsen van waar een burgemeester zoal mee bezig is en voor welke afwegingen hij zich gesteld ziet.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Nieuwe ledschermen

Sinds maandag hangen er twee gloednieuwe ledschermen op de Europalaan en de Smits van Oyenlaan. Na 10 jaar trouwe dienst is het nu tijd voor een nieuwe generatie met een betere kwaliteit en makkelijkere bediening.

De parachutisten zijn geland

Wie de afgelopen dagen langs Het Klooster liep of reed, kon er niet omheen. Over zes lantaarnpalen waren witte parachutes gedrapeerd, stuk voor stuk prachtige kunstwerken gemaakt door Meindert Mosterman. Een extra mooi detail tijdens alle feestelijkheden rondom de 75-jarige viering van onze bevrijding.

Open Monumentendag landgoed Soeterbeek groot succes

De openstelling van het landgoed Soeterbeek in het kader van Open Monumentendag 2019 was een groot succes. Afgelopen zondag bezochten zo’n duizend belangstellenden het landgoed Soeterbeek, dat ter gelegenheid van de landelijke Open Monumentendag voor één keer te bezichtigen was.