Geslaagde ‘move’ van het Watermolen van Opwetten dubbeltoernooi

Het bleek een goede keus om het toernooi te laten plaatsvinden in de week van 1 t/m 8 september. Het was een fantastische week. Ondanks de wat minder goede weersvoorspellingen hebben we alle wedstrijden onder prima omstandigheden kunnen spelen. Een enkel klein buitje mocht de pret niet drukken.
                  
09-09-2019, 12:37
Dit jaar werd het tennistoernooi gecombineerd met een padeltoernooi. Dit was een groot succes. De 40 deelnemers waren erg enthousiast en er werd zelfs geroepen; ‘Dit is het gezelligste en best georganiseerde padeltoernooi wat we tot nu toe gespeeld hebben.’ Een groter compliment kan de organisatie natuurlijk niet krijgen. Fijne sfeer Ook de 320 tennisdeelnemers waren zeer tevreden en hebben als vanouds hun wedstrijden in een fijne sfeer met de nodige animatie gespeeld. Om maar eens wat te noemen, er was 2 avonden live muziek en op zondag hadden we dj Camiel, die voor een passende afsluiting zorgde. Elke avond waren er heerlijke hapjes en op woensdag was er een vers gerookte zalm van de Watermolen, de hoofdsponsor. De finalisten gingen allemaal naar huis met een cadeaubon van de Watermolen van Opwetten, om nog eens na te genieten op deze mooie locatie. Steentje bijdragen Veel deelnemers grepen de kans om met korting een nieuw shirt aan te schaffen, want de hele week stond er een goed gevuld kledingrek van Sported uit Mierlo. Ook alle andere sponsoren hebben op eigen wijze een steentje bijgedragen aan het welslagen van ons toernooi, hiervoor hartelijk dank. De commissie kijkt terug op een TOPweek en de dames Vera, Debbie, Lianne, Rian, Monique, Monique, Esther, Miriam en Marianne hopen jullie in de eerste week van september 2020 weer te mogen begroeten.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Werkgroep Sfeer en Beleving Centrummanagement ‘Bouwen aan een verblijfsvriendelijk centrum’

Sinds de start van Centrummanagement Nuenen zijn verschillende werkgroepen van ondernemers opgericht. Eén daarvan is de werkroep Sfeer en Beleving. De ondernemers in deze werkgroep vertegenwoordigen horeca, winkeliers en dienstverleners en werken samen met de centrummanager aan het verblijfsvriendelijk maken van het centrum.

Buurtfeest wederom buitengewoon

Zaterdag 7 september vond voor de tweede keer een buurtfeest plaats tussen de garages aan de Stormvogelhof. Hoewel de planning wat later was dan vorig jaar, waren veel bewoners uit betreffende straat en uit een gedeelte van de Europalaan aanwezig. Kortom, een gezellige groep, waarmee beoogde doelstellingen ruimschoots werden bereikt.

Zonnebloemdag met thema ‘Er kan zoveel meer dan je denkt’

De Zonnebloemdag wordt eenmaal per jaar gehouden, dit jaar op 7 september jl. in de John Geven Studio’s. Op de uitnodiging voor de gasten en voor de vrijwilligers werd door velen gereageerd.

AuoMaatje in Nuenen van start

16 oktober: Uitgave magazine VincentreSpecial

Op initiatief van Uitgeverij Van der Heijden en in samenwerking met het Vincentre, brengen we 16 oktober het fullcolour magazine VincentreSpecial uit. Samen met De Nuenense Krant wordt het magazine die week gratis huis aan huis in Nuenen c.a. verspreid.

Bestuurder gezocht na ongeval met kind op Gerwenseweg

Op woensdagmiddag 4 september fietste onze zoon Waldemar van 13 door de regen van Nuenen naar Gerwen. Tussen tien over half vijf en vijf uur stak hij in Gerwen de Gerwenseweg over via de speciale fietsoversteekplaats ter hoogte van nummer 14.