Zonnebloemdag met thema ‘Er kan zoveel meer dan je denkt’

De Zonnebloemdag wordt eenmaal per jaar gehouden, dit jaar op 7 september jl. in de John Geven Studio’s. Op de uitnodiging voor de gasten en voor de vrijwilligers werd door velen gereageerd.
                  
09-09-2019, 09:28
Om 13.30 uur ging de zaal open. Vele gasten waren totaal verrast door de prachtig aangeklede zaal. Iedereen kreeg bij binnenkomst een lekker kopje koffie of thee. Dominee Marlies Schulz, familie de Graaff, die zoals ieder jaar voor de muzikale begeleiding zorgt, en het koor van de Regenboogkerk werden voorgesteld. Dienst Ds Marlies Schulz was dit jaar de voorganger in de dienst. Zijn vertelde in haar openingswoord over haar werk als dominee. Nadat het koor een mooi lied had gezongen, vervolgde Marlies Schulz de dienst met een lezing uit de bijbel, aangevuld met een mooie overweging. Iedereen bleef aandachtig luisteren. Dat gold ook toen vrijwilliger Sjef van Griensven zes gedichten voorlas, die van droefheid naar vrolijkheid gingen. Marlies vervolgde de dienst en sloot deze af met het geven van de zegen. Daarna volgde een kopje koffie en thee met een stuk appeltaart, met later een drankje met snack. Alle aanwezigen hadden zichtbaar genoten van deze fijne Zonnebloemdag en er volgde veel complimenten voor de organisatie van deze middag.

Foto: 's: Petra van Laarhoven/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


AuoMaatje in Nuenen van start

16 oktober: Uitgave magazine VincentreSpecial

Op initiatief van Uitgeverij Van der Heijden en in samenwerking met het Vincentre, brengen we 16 oktober het fullcolour magazine VincentreSpecial uit. Samen met De Nuenense Krant wordt het magazine die week gratis huis aan huis in Nuenen c.a. verspreid.

Bestuurder gezocht na ongeval met kind op Gerwenseweg

Op woensdagmiddag 4 september fietste onze zoon Waldemar van 13 door de regen van Nuenen naar Gerwen. Tussen tien over half vijf en vijf uur stak hij in Gerwen de Gerwenseweg over via de speciale fietsoversteekplaats ter hoogte van nummer 14.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'