AuoMaatje in Nuenen van start

                  
09-09-2019, 08:59
Op vrijdag 6 september werd met een feestelijke eerste rit AuoMaatje Nuenen geopend. Het is een dienst waarbij een vrijwilliger-chauffeur minder mobiele plaatsgenoten tegen een kleine vergoeding naar een gewenste plaats van bestemming brengt, b.v. naar een ziekenhuis, voor een bezoekje aan een goede bekende of om eens te kunnen winkelen. Onze verslaggever Frans Lammerts was erbij. Hierbij alvast zijn foto's. Voor zijn verslag: zie de komende editie van De Nuenense Krant.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


16 oktober: Uitgave magazine VincentreSpecial

Op initiatief van Uitgeverij Van der Heijden en in samenwerking met het Vincentre, brengen we 16 oktober het fullcolour magazine VincentreSpecial uit. Samen met De Nuenense Krant wordt het magazine die week gratis huis aan huis in Nuenen c.a. verspreid.

Bestuurder gezocht na ongeval met kind op Gerwenseweg

Op woensdagmiddag 4 september fietste onze zoon Waldemar van 13 door de regen van Nuenen naar Gerwen. Tussen tien over half vijf en vijf uur stak hij in Gerwen de Gerwenseweg over via de speciale fietsoversteekplaats ter hoogte van nummer 14.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Het Goed, WSD en gemeente tekenden convenant

Op 5 september a.s. opent de vestiging van Het Goed Nuenen aan de Pinckart zijn deuren. Daarbinnen zal onder de naam Participatiehuis een organische samenwerking ontstaan tussen Het Goed, WSD (regionaal werkbedrijf), Lunetzorg (dagbesteding en ambulante zorg (buitenhuizen)) en de ROC-instellingen Summacollege (reguliere opleidingen Zorg & Welzijn, Logistiek, Horeca, Retail, Facilitair en Logistiek) en Stercollege (onderwijs aan volwassenen, nieuwkomers, statushouders, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt).