16 oktober: Uitgave magazine VincentreSpecial

Op initiatief van Uitgeverij Van der Heijden en in samenwerking met het Vincentre, brengen we 16 oktober het fullcolour magazine VincentreSpecial uit. Samen met De Nuenense Krant wordt het magazine die week gratis huis aan huis in Nuenen c.a. verspreid.
                  
06-09-2019, 13:20
De VincentreSpecial zet het Vincentre, zijn medewerkers en alles rondom dit museum in het Van Gogh zonnetje. - Respect voor Vincent van Gogh, zijn werk, zijn familie - Respect voor de inwoners van Nuenen c.a. - Respect voor alle vrijwilligers van het Vincentre Dit zijn de ingrediënten voor een aantrekkelijk, spannend en informatief magazine, waarin we hebben geprobeerd alle aspecten in relatie tot het bovenstaande te verwoorden en te verbeelden. We vernemen graag voor 16 september of uw bedrijf interesse heeft in het zichtbaar zijn in deze Special. Voor reserveringen, mediaspecificaties en meer informatie: adverteren@denuenensekrant.nl Tel. 06-10885854

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Bestuurder gezocht na ongeval met kind op Gerwenseweg

Op woensdagmiddag 4 september fietste onze zoon Waldemar van 13 door de regen van Nuenen naar Gerwen. Tussen tien over half vijf en vijf uur stak hij in Gerwen de Gerwenseweg over via de speciale fietsoversteekplaats ter hoogte van nummer 14.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Het Goed, WSD en gemeente tekenden convenant

Op 5 september a.s. opent de vestiging van Het Goed Nuenen aan de Pinckart zijn deuren. Daarbinnen zal onder de naam Participatiehuis een organische samenwerking ontstaan tussen Het Goed, WSD (regionaal werkbedrijf), Lunetzorg (dagbesteding en ambulante zorg (buitenhuizen)) en de ROC-instellingen Summacollege (reguliere opleidingen Zorg & Welzijn, Logistiek, Horeca, Retail, Facilitair en Logistiek) en Stercollege (onderwijs aan volwassenen, nieuwkomers, statushouders, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt).

Ezeltjesdag 2019, weer een zeer geslaagde dag

Zondag 1 september jl. stond de 34ste Ezeltjesdag voor de deur. Om 12.00 uur vertrok de stoet met diverse ezels, onder begeleiding van St. Antoniusschut en met de jeugdburgemeester met zijn twee wethouders, vanaf het Enode-gebouw naar het evenemententerrein op de Mulakkers, om Ezeltjesdag officieel te openen.