Bestuurder gezocht na ongeval met kind op Gerwenseweg

Op woensdagmiddag 4 september fietste onze zoon Waldemar van 13 door de regen van Nuenen naar Gerwen. Tussen tien over half vijf en vijf uur stak hij in Gerwen de Gerwenseweg over via de speciale fietsoversteekplaats ter hoogte van nummer 14.
                  
04-09-2019, 21:03
Bij het oversteken is hij geschept door een auto die kwam rijden uit Gerwen in de richting Nuenen. Het gaat om een witte of grijze personenauto. Waldemar heeft op de motorkap gelegen, tegen de voorruit. Zijn fiets lag 12 meter verder. De bestuurder van de auto is gelukkig uitgestapt en ze heeft onze zoon gevraagd hoe het ging. Volgens hem was het een wat oudere mevrouw met licht wit of grijs haar. Hij zei dat het wel weer ging. De mevrouw zei dat hij zich maar moest melden als er nog iets was en ze is vervolgens verder gereden. Er zijn helaas geen telefoonnummers, adressen of namen uitgewisseld. We begrijpen goed dat dit door de schrik en de hectiek van het moment vergeten is. Verdriet Gelukkig gaat het goed met Waldemar. Op twee tanden door de lip en wat blauwe plekken na lijkt hij er fysiek niet veel aan over gehouden te hebben. Hij is erg geschrokken. En verdrietig over het verlies van zijn mooie mountainbike. Als wij naar zijn fiets kijken, realiseren we ons ook goed dat dit heel anders af had kunnen lopen. Zijn fiets ziet eruit alsof er een olifant op is gaan zitten. Graag komen wij in contact met de bestuurder van deze auto, zodat we het een en ander netjes kunnen afwikkelen. Bent u of kent u iemand die betrokken was bij het ongeval met onze zoon? Meld u zich alstublieft. De ouders van Waldemar, Sander en Leonoor Laar 30, Gerwen bereikbaar via 06-14158304

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Het Goed, WSD en gemeente tekenden convenant

Op 5 september a.s. opent de vestiging van Het Goed Nuenen aan de Pinckart zijn deuren. Daarbinnen zal onder de naam Participatiehuis een organische samenwerking ontstaan tussen Het Goed, WSD (regionaal werkbedrijf), Lunetzorg (dagbesteding en ambulante zorg (buitenhuizen)) en de ROC-instellingen Summacollege (reguliere opleidingen Zorg & Welzijn, Logistiek, Horeca, Retail, Facilitair en Logistiek) en Stercollege (onderwijs aan volwassenen, nieuwkomers, statushouders, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt).

Ezeltjesdag 2019, weer een zeer geslaagde dag

Zondag 1 september jl. stond de 34ste Ezeltjesdag voor de deur. Om 12.00 uur vertrok de stoet met diverse ezels, onder begeleiding van St. Antoniusschut en met de jeugdburgemeester met zijn twee wethouders, vanaf het Enode-gebouw naar het evenemententerrein op de Mulakkers, om Ezeltjesdag officieel te openen.

Geslaagd Zomerfestival in Gerwen

Als vervolg op eerdere edities van het Zomeravondfestival en het Nuenens Muziekfestival, werd afgelopen zondag het Zomerfestival gehouden op het Heuvelplein in Gerwen.