Opvallend adverteren op de nieuwssite van Nuenen

We zijn 24/7 aanwezig op het internet met De Nuenense Krant nieuwssite. www.denuenensekrant.nl biedt u 24 uur per dag actueel, lokaal en betrouwbaar nieuws.
                  
22-08-2019, 21:22
De Nuenense Krant biedt u meerdere mogelijkheden om doelgericht en zeer effectief online te adverteren. U kunt uw advertentie op verschillende pagina’s op onze nieuwssite laten plaatsen, met daarbij gratis een doorlink naar uw website, bij het aanklikken van uw advertentie. Desgewenst verzorgen wij uw advertentiemateriaal. Vraag naar de mogelijkheden. U adverteert al vanaf € 2,40 per week voordelig op de enige nieuwssite van Nuenen. Het aantal aangegeven advertentielocaties op een pagina is het maximaal aantal beschikbare locaties op die pagina. Uw advertentie is dus altijd zichtbaar op de betreffende pagina. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek onze nieuwssite en bel of mail ons; we voorzien u graag vrijblijvend van alle informatie. ACTIE - GRATIS redactioneel artikel. Bij het afsluiten van een jaarcontract, plaatsen wij gratis een redactioneel artikel van uw bedrijf met foto/logo op de nieuwssite van Nuenen. Dit artikel blijft zichtbaar in het archief. De Nuenense Krant   06-10885854                adverteren@denuenensekrant.nl www.denuenensekrant.nl

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Oproep vrijwilligers Hulpdienst voor Ouderen

De Hulpdienst voor Ouderen (onderdeel van LEV groep Nuenen) is destijds binnen de gemeente Nuenen in het leven geroepen voor leden van Senergiek en PVGE. Vrijwilligers van deze hulpdienst zijn beschikbaar voor het oplossen van klusjes in en rondom uw woning.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Brandweerfestijn in de Kievit weer een groot succes

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver, de jaarlijkse afsluiting van de zomervakantie met het brandweerfestijn in speeltuin de Kievit. Ondanks het minder mooie weer was het gezellig druk en was de sfeer goed.

Een diner voor mevrouw Van der Kraaij

Een verrassing en een hele leuke ook. Afgelopen maandag kwam Danny Tielemans van Restaurant Olijf met twee flessen wijn in de hand de kamer van Wil van der Kraaij binnen. Achter hem een van zijn medewerkers met een warmhoudbox, met daarin een heerlijke maaltijd.