Oproep vrijwilligers Hulpdienst voor Ouderen

De Hulpdienst voor Ouderen (onderdeel van LEV groep Nuenen) is destijds binnen de gemeente Nuenen in het leven geroepen voor leden van Senergiek en PVGE. Vrijwilligers van deze hulpdienst zijn beschikbaar voor het oplossen van klusjes in en rondom uw woning.
                  
21-08-2019, 15:12
Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die een paar uurtjes per week willen besteden aan een van de onderstaande klussen. Een vereiste hierbij is dat u lid bent of lid wilt worden van een de bovengenoemde seniorenverenigingen. Wij reiken onder meer de helpende hand bij: • Verwarming ontluchten en eventueel water bijvullen, • Reparatie snoeren van elektrische huishoudelijke apparaten, • Eenvoudige verlichtingsproblemen, • Verhelpen van kleine lekkages, • Hang- en sluitwerk repareren van kastjes, • Ophangen van een schilderij/fotolijstje, • Radio- of televisiekanalen instellen of opnieuw instellen, • Oplossen van eenvoudige computerproblemen, • Oplossen van een gebrek/mankement op huishoudelijk gebied. Mocht u zich geroepen voelen om de Nuenense ouderen te ondersteunen door te reageren op hun hulpvraag, neem dan contact op met onze voorzitter Herman Vermeent, tel.: 040-2831136, e-mail: rvermeent@onsnet.nu.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Brandweerfestijn in de Kievit weer een groot succes

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver, de jaarlijkse afsluiting van de zomervakantie met het brandweerfestijn in speeltuin de Kievit. Ondanks het minder mooie weer was het gezellig druk en was de sfeer goed.

Een diner voor mevrouw Van der Kraaij

Een verrassing en een hele leuke ook. Afgelopen maandag kwam Danny Tielemans van Restaurant Olijf met twee flessen wijn in de hand de kamer van Wil van der Kraaij binnen. Achter hem een van zijn medewerkers met een warmhoudbox, met daarin een heerlijke maaltijd.

Touwtrekken over water: het was top

DOEN! KPJ Nederwetten organiseerde op zondag 18 augustus weer het jaarlijkse Touwtrekken over water. Deze keer ging het om een speciale editie: het was de 40ste keer dat het touwtrekken georganiseerd werd en tevens de laatste keer dat het in deze vorm plaats ging vinden. Hoe het verder gaat, dat weten we nog niet.