Een diner voor mevrouw Van der Kraaij

Een verrassing en een hele leuke ook. Afgelopen maandag kwam Danny Tielemans van Restaurant Olijf met twee flessen wijn in de hand de kamer van Wil van der Kraaij binnen. Achter hem een van zijn medewerkers met een warmhoudbox, met daarin een heerlijke maaltijd.
                  
20-08-2019, 09:33
Tekst door onze correspondent Elwien Bibbe Foto’s van onze fotograaf Petra van Laarhoven De tafel in de suite van Veldwachter 33 in de Akkers was netjes gedekt voor twee, met feestelijk gevouwen servetten en een bloemetje. In de box het lievelingseten van Wil: gamba’s met gebakken aardappelen, groente en een heerlijke saus. De ene stoel was voor Wil en de andere voor haar man Charles Renaud. Een avondje samen genieten van de kookkunsten van Olijf. Charles en Danny kennen elkaar, want Charles eet wel vaker bij Olijf. Laatst kwam het tot een aardig gesprek en vertelde Charles over zijn vrouw. Wil is aan het dementeren en woont alweer 2,5 jaar in de Akkers en samen uit eten gaan, dat kan niet meer. En zo kwam Danny op het idee om Wil te fêteren. Een praatje maken met Wil gaat moeilijk, maar eten doet ze graag. Ze liet zich niet afleiden door onze fotograaf. Een leuk gebaar van Danny en Charles vond het leuk om ons dat te laten weten.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Touwtrekken over water: het was top

DOEN! KPJ Nederwetten organiseerde op zondag 18 augustus weer het jaarlijkse Touwtrekken over water. Deze keer ging het om een speciale editie: het was de 40ste keer dat het touwtrekken georganiseerd werd en tevens de laatste keer dat het in deze vorm plaats ging vinden. Hoe het verder gaat, dat weten we nog niet.

Garage sale op het Eeneind

Eerste SporTed Open toernooi bij TV Wettenseind groot succes

Van 10 t/m 18 augustus heeft TV Wettenseind zijn eerste open 17+ toernooi georganiseerd. Met een groot deelnemersveld van 260 spelers was het een drukbezocht toernooi. Er zijn 274 wedstrijden gespeeld en de jongste deelnemer was 16 en de oudste 69 jaar. De toernooicommissie had het hele park in tropische sferen aangekleed en de sfeer was de hele week erg goed.

Brede school Heuvelrijk maakt een dubbelfrisse start

Vanochtend zijn de basisscholen in het zuiden van Nederland, en dus ook in de gemeente Nuenen c.a., weer begonnen. Voor de kinderen op brede school Heuvelrijk in Gerwen was er maandagochtend een dubbelfrisse start.

Martien van der Dussen: 55 jaar werkzaam bij Smeulders Interieurgroep

Bijzonder, zolang werken bij een bedrijf. Zijn vrouw An tipte De Nuenense Krant. Martien van der Dussen (71) en op 17 augustus 55 jaar werkzaam bij Smeulders Interieurgroep, vertelt zijn verhaal.

Boordhuys doneert jubileumgeld aan het Bijna Thuis Huis ‘Latesteyn’

Vorige week woensdag mocht het bestuur van het Bijna Thuis Huis ‘Latesteyn’ in Nuenen een cheque van maar liefst € 2.500,- in ontvangst nemen.