Garage sale op het Eeneind

                  
19-08-2019, 14:40
Zondag 18 augustus werd er voor het eerst een garage sale in de woonwijk Eeneind gehouden, op initiatief van enkele bewoners van het Eeneind. Enthousiaste bewoners boden hun koopwaar aan vanuit hun garage of oprit. Onze fotograaf Theo van Vijfeijken maakte er de volgende foto’s.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Eerste SporTed Open toernooi bij TV Wettenseind groot succes

Van 10 t/m 18 augustus heeft TV Wettenseind zijn eerste open 17+ toernooi georganiseerd. Met een groot deelnemersveld van 260 spelers was het een drukbezocht toernooi. Er zijn 274 wedstrijden gespeeld en de jongste deelnemer was 16 en de oudste 69 jaar. De toernooicommissie had het hele park in tropische sferen aangekleed en de sfeer was de hele week erg goed.

Brede school Heuvelrijk maakt een dubbelfrisse start

Vanochtend zijn de basisscholen in het zuiden van Nederland, en dus ook in de gemeente Nuenen c.a., weer begonnen. Voor de kinderen op brede school Heuvelrijk in Gerwen was er maandagochtend een dubbelfrisse start.

Martien van der Dussen: 55 jaar werkzaam bij Smeulders Interieurgroep

Bijzonder, zolang werken bij een bedrijf. Zijn vrouw An tipte De Nuenense Krant. Martien van der Dussen (71) en op 17 augustus 55 jaar werkzaam bij Smeulders Interieurgroep, vertelt zijn verhaal.

Boordhuys doneert jubileumgeld aan het Bijna Thuis Huis ‘Latesteyn’

Vorige week woensdag mocht het bestuur van het Bijna Thuis Huis ‘Latesteyn’ in Nuenen een cheque van maar liefst € 2.500,- in ontvangst nemen.

Historische beelden

Geef uw mening en denk met ons mee