Eerste SporTed Open toernooi bij TV Wettenseind groot succes

Van 10 t/m 18 augustus heeft TV Wettenseind zijn eerste open 17+ toernooi georganiseerd. Met een groot deelnemersveld van 260 spelers was het een drukbezocht toernooi. Er zijn 274 wedstrijden gespeeld en de jongste deelnemer was 16 en de oudste 69 jaar. De toernooicommissie had het hele park in tropische sferen aangekleed en de sfeer was de hele week erg goed.
                  
19-08-2019, 13:58
Op een paar buien na hebben we een fantastische (droge) week gehad. Iedere avond werden er hapjes verzorgd voor de spelers, maar ook de toeschouwers werden getrakteerd op snacks. Op vrijdagavond werd een optreden verzorgd door Tropical Piano en is er volop gefeest. Deze avond stond de barbecue aan en kreeg iedereen heerlijke worstjes, kipfilet en hamburgers. Finaleweekend Tijdens het finaleweekend kwam er dan ook veel positieve feedback van de deelnemers en bezoekers. Iedereen vond het een geweldig georganiseerd toernooi en dat bleek ook uit de opkomst op de finalezondag. Alle finalisten werden met een golfkarretje naar de baan gereden en dat zag er erg leuk uit. De prijsuitreiking werd opgevolgd door een loterij, waar veel leuke prijzen werden gewonnen. Sponsoren TV Wettenseind wil de toernooicommissie - Nicky, Raymond, Angela, Jasper, Nathalie, Dennis en Bart - enorm bedanken voor een geweldige week. Ook bedanken we alle andere vrijwilligers die de bardienst en hapjes hebben verzorgd. Dit toernooi was uiteraard niet mogelijk geweest zonder sponsoren. Dank aan: SporTed, Bakkertje Bol, Tafeltje 19, I Fratelli, Restaurant Pezzaz, Le Souris, Riny van Kessel, D'n Kleine Dommel, Kwekerij Jansen, Kortmann Adviesgroep, Driessen Bouw Asten BV, Jansen Interieurspuiterij, Quik Service, Van Keulen Elektrotechnisch Buro, Move Along, NHB Hekwerk en Karin van Deursen Edelsmid. Uiteraard gaat TV Wettenseind volgend jaar door met dit gezellige toernooi. We hopen in 2020 nog meer deelnemers te verwelkomen.

Foto: 3: Commissie vlnr.: Nicky, Raymond, Angela, Jasper, Nathalie, Dennis, Bart.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Brede school Heuvelrijk maakt een dubbelfrisse start

Vanochtend zijn de basisscholen in het zuiden van Nederland, en dus ook in de gemeente Nuenen c.a., weer begonnen. Voor de kinderen op brede school Heuvelrijk in Gerwen was er maandagochtend een dubbelfrisse start.

Martien van der Dussen: 55 jaar werkzaam bij Smeulders Interieurgroep

Bijzonder, zolang werken bij een bedrijf. Zijn vrouw An tipte De Nuenense Krant. Martien van der Dussen (71) en op 17 augustus 55 jaar werkzaam bij Smeulders Interieurgroep, vertelt zijn verhaal.

Boordhuys doneert jubileumgeld aan het Bijna Thuis Huis ‘Latesteyn’

Vorige week woensdag mocht het bestuur van het Bijna Thuis Huis ‘Latesteyn’ in Nuenen een cheque van maar liefst € 2.500,- in ontvangst nemen.

Historische beelden

Geef uw mening en denk met ons mee

Drie Nuenenaren in het Rijksmuseum

Het kan niemand in Nuenen ontgaan zijn: van 15 juli tot 15 september is de tentoonstelling ‘Lang Leve Rembrandt’ in het Rijksmuseum in Amsterdam en daar hangen maar liefst twee Nuenenaren tussen. Dat maakt dat daar nu drie Nuenenaren geëxposeerd hebben: van Gogh, Joost Hoedjes en Marjan van der Donk.