Brede school Heuvelrijk maakt een dubbelfrisse start

Vanochtend zijn de basisscholen in het zuiden van Nederland, en dus ook in de gemeente Nuenen c.a., weer begonnen. Voor de kinderen op brede school Heuvelrijk in Gerwen was er maandagochtend een dubbelfrisse start.
                  
19-08-2019, 13:23
Er staat vanaf maandag namelijk een schoolteam met maar liefst vier nieuwe leerkrachten. In de groepen 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8 zijn nieuwe juffen werkzaam. Zij hebben samen met de overige teamleden gezorgd voor een frisse start. Om de start dubbelfris te maken, werden de kinderen met een washandje en zeep (bellenblaas) verwelkomd bij de deur, zodat ze extra fris naar binnen konden. Kinderen en leerkrachten maakten zo samen een dubbelfrisse start, waarna de lessen vol enthousiasme konden beginnen.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Martien van der Dussen: 55 jaar werkzaam bij Smeulders Interieurgroep

Bijzonder, zolang werken bij een bedrijf. Zijn vrouw An tipte De Nuenense Krant. Martien van der Dussen (71) en op 17 augustus 55 jaar werkzaam bij Smeulders Interieurgroep, vertelt zijn verhaal.

Boordhuys doneert jubileumgeld aan het Bijna Thuis Huis ‘Latesteyn’

Vorige week woensdag mocht het bestuur van het Bijna Thuis Huis ‘Latesteyn’ in Nuenen een cheque van maar liefst € 2.500,- in ontvangst nemen.

Historische beelden

Geef uw mening en denk met ons mee

Drie Nuenenaren in het Rijksmuseum

Het kan niemand in Nuenen ontgaan zijn: van 15 juli tot 15 september is de tentoonstelling ‘Lang Leve Rembrandt’ in het Rijksmuseum in Amsterdam en daar hangen maar liefst twee Nuenenaren tussen. Dat maakt dat daar nu drie Nuenenaren geëxposeerd hebben: van Gogh, Joost Hoedjes en Marjan van der Donk.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online