'Bellen met d'n Burger'

In de rubriek 'Bellen met d'n Burger' laten beurtelings onze politiek verslaggevers Gemma Eerdmans en Frans Lammerts burgemeester Maarten Houben aan het woord over zaken binnen zijn taakgebied die op dat moment actueel zijn. Dit om een genuanceerd beeld te schetsen van waar een burgemeester zoal mee bezig is en voor welke afwegingen hij zich gesteld ziet.
                  
11-07-2019, 10:22
Afgelopen donderdag ging de gemeenteraad tot 18 augustus met zomerreces. Gaat een gemeente dan in pauzestand? Wat moet in ieder geval blijven functioneren? Maarten Houben zelf gaat op 26 juli met vakantie. Kan hij als burgemeester drie weken rustig 'van de wereld af'? Voor wat zou hij eerder moeten terugkomen? Het zijn vragen die wij aan de orde stellen in deze laatste 'Bellen met d'n Burger' tot eind augustus. Lees het interview van onze verslaggever Frans Lammerts met burgemeester Maarten Houben deze week in De Nuenense Krant.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Makkelijk met de taxi naar Eindhoven Airport

Met 82 bestemmingen is Eindhoven Airport voor Nuenenaren een aantrekkelijke optie om de vakantie te starten. Niet gek is het dan ook dat Taxi2Airport (dienstverlener in taxiritten van en naar nationale en internationale vliegvelden) een flinke stijging ziet vanuit Nuenen naar Eindhoven Airport. Waarom kiezen steeds meer inwoners ervoor om de vakantie te starten met een taxirit?

SeniorenSpecial

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Mijn tour door Nuenen

Samen met mijn opa heb ik afgelopen zondag verschillende evenementen in Nuenen c.a. bezocht. Om 11 uur zagen we in Gerwen deelnemers aan de Impulsmarathon Nuenen voorbijkomen. Daarna reden we naar Nederwetten en bezochten we de gezellige Wettense Zomermarkt. Er werden uiteenlopende producten aangeboden en we hebben daar heerlijke kersen gegeten.