Makkelijk met de taxi naar Eindhoven Airport

Met 82 bestemmingen is Eindhoven Airport voor Nuenenaren een aantrekkelijke optie om de vakantie te starten. Niet gek is het dan ook dat Taxi2Airport (dienstverlener in taxiritten van en naar nationale en internationale vliegvelden) een flinke stijging ziet vanuit Nuenen naar Eindhoven Airport. Waarom kiezen steeds meer inwoners ervoor om de vakantie te starten met een taxirit?
                  
09-07-2019, 17:04
Comfortabel Wat is makkelijker dan te worden opgehaald bij de voordeur en te worden afgezet bij de vertrekterminal van het vliegveld? Eigenlijk niets. En dat is dan ook de belangrijkste reden dat taxiservices naar het vliegveld steeds populairder worden. Het is bijvoorbeeld niet nodig om vooraf bij het vliegveld een (dure) parkeerplaats te regelen. Je kunt de auto makkelijk thuis voor de deur laten staan. Bijkomend voordeel is ook dat gezinsleden die thuis blijven, nog gewoon gebruik kunnen maken van de auto. Daarnaast ben je met de taxi niet afhankelijk van storingen in het OV. Bussen hebben nog wel eens vertraging en slaan per ongeluk nog wel eens een halte over. Wie op weg is naar een vliegveld, wil daar niet mee te maken krijgen. Taxirit op maat Ook het comfort is belangrijk. Handig is de mogelijkheid om de taxirit te personaliseren naar jouw wensen. Zo kun je zelfs huisdieren en extra koffers meenemen en kun je aangeven of er kinderzitjes nodig zijn. In de wintermaanden worden ook veel taxi’s aangevraagd met skibox. Een andere populaire optie is dat de taxi langs verschillende locaties rijdt om reizigers op te pikken. Zo kun je bijvoorbeeld direct vanuit je werk instappen bij de rest van je gezin (die al eerder zijn opgepikt) en gelijk doorrijden naar het vliegveld. Veilig vooraf betalen Ideaal is ook het voordeel dat je vooraf een ritprijs afspreekt die eveneens vooraf wordt betaald. Handig en zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Zelf een taxi regelen: Het regelen van een taxi naar het vliegveld is steeds gemakkelijker. Zo kun je online op de website van Taxi 2 Airport makkelijk een taxirit boeken naar Eindhoven Airport. Liever bellen? Dat kan ook, via: 088-3188331. Taxi2Airport wordt door taxipassagiers beoordeeld met een 8,9 (bron: TrustPilot).

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


SeniorenSpecial

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Mijn tour door Nuenen

Samen met mijn opa heb ik afgelopen zondag verschillende evenementen in Nuenen c.a. bezocht. Om 11 uur zagen we in Gerwen deelnemers aan de Impulsmarathon Nuenen voorbijkomen. Daarna reden we naar Nederwetten en bezochten we de gezellige Wettense Zomermarkt. Er werden uiteenlopende producten aangeboden en we hebben daar heerlijke kersen gegeten.

Eerste editie muziekmiddag geslaagd

Boerderij Krakenburg trapte afgelopen zondag samen met Smartlappenkoor Rawazzi uit Son en Breugel en carnavalsband De Wettertetters uit Nederwetten de zomervakantie gezellig af.

St Annagilde Nuenen-dorp bezorgt dagbesteding Jo van Dijkhof fijne middag

Voor de dagbesteding van Jo van Dijkhof nodigen we elke dinsdag- en donderdagmiddag een spreker of organisatie uit, die een leuk en interessant onderwerp bespreekt voor dit genootschap. Zo hebben we pas een oud brandweerman op bezoek gehad, iemand vanuit het Vincentre en sprekers die komen vertellen van verre reizen.

Uitstapje Taalkabaal

Donderdag 4 juli was de laatste Nederlandse les bij Taalkabaal en maakten de cursisten en docenten met z’n allen als afsluiting van het cursusjaar een uitstapje. Dit keer was het niet in Nuenen, maar in Eindhoven bij kledingruilatelier awesome.