Eerste editie muziekmiddag geslaagd

Boerderij Krakenburg trapte afgelopen zondag samen met Smartlappenkoor Rawazzi uit Son en Breugel en carnavalsband De Wettertetters uit Nederwetten de zomervakantie gezellig af.
                  
08-07-2019, 21:43
De twee muziekgroepen brachten om beurten zang, dans en vrolijke deuntjes op het zonnige boerderijterras van Krakenburg. De bezoekers hoefden zich niet te vervelen. Er werd flink meegezongen en genoten van een hapje en een drankje. Kinderen speelden in de speelweide en dronken ranja uit het ranjaschaap. Ook werden ondertussen de schapen door schapenscheerder Mike van hun warme jas verlost. De uitwisseling van Son en Breugelse en Nuenense muziek op de grens van deze gemeenten is erg goed bevallen. We kijken terug op een geslaagde eerste editie van de muziekmiddag bij Krakenburg. Boerderij Krakenburg is gesloten vanwege vakantie van 22 juli t/m 5 augustus.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


St Annagilde Nuenen-dorp bezorgt dagbesteding Jo van Dijkhof fijne middag

Voor de dagbesteding van Jo van Dijkhof nodigen we elke dinsdag- en donderdagmiddag een spreker of organisatie uit, die een leuk en interessant onderwerp bespreekt voor dit genootschap. Zo hebben we pas een oud brandweerman op bezoek gehad, iemand vanuit het Vincentre en sprekers die komen vertellen van verre reizen.

Uitstapje Taalkabaal

Donderdag 4 juli was de laatste Nederlandse les bij Taalkabaal en maakten de cursisten en docenten met z’n allen als afsluiting van het cursusjaar een uitstapje. Dit keer was het niet in Nuenen, maar in Eindhoven bij kledingruilatelier awesome.

'Kleine Boerenmert' Weverkeshof trok vele bezoekers

Afgelopen zondag vond in Weverkeshof de jaarlijkse 'Kleine Boerenmert' plaats. Mede door het zonnige weer werd het ene drukte van belang.

Paardensportspektakel in Nuenen

Zondag 7 juli werd op het landgoed van de familie Henkelman in Gerwen een groots paardensportspektakel gehouden. De wedstrijd werd georganiseerd door Menvereniging De Coovelse Menners uit Nuenen. Met een groots deelnemersveld van 63 aanspanningen en 12 ruiters afkomstig uit Nederland en België.

Nuenense Lynn Blewanus Nederlands Kampioen BMX

Afgelopen zondag werden in Erp de nationale kampioenschappen BMX verreden. Daarbij behaalde onze plaatsgenote Lynn Blewanus de eerste plaats in de categorie 11-12-jarigen.

Op de valreep 11 prachtige zwemdiploma’s verdiend

Terwijl we in onze gedachte met één been al in de vakantie op het strand lagen, hebben we in de afgelopen vorige week op de valreep toch maar mooi nog 11 stickerzwemdiploma’s mogen uitreiken.