Op de valreep 11 prachtige zwemdiploma’s verdiend

Terwijl we in onze gedachte met één been al in de vakantie op het strand lagen, hebben we in de afgelopen vorige week op de valreep toch maar mooi nog 11 stickerzwemdiploma’s mogen uitreiken.
                  
08-07-2019, 09:41
Bram, Jeroen, Daan, Luuk, Willem en Willem behaalden op zaterdag hun snorkelen 1 diploma, terwijl Lonneke, Sam, Bram, Jeroen en Nienke op maandag alles in de strijd gooiden om hun survival 1 of survival 2 diploma in de wacht te slepen. Allemaal met een keurig resultaat. Weer een diploma om aan de collectie toe te voegen, gefeliciteerd. Nu dan maar echt gaan genieten van jullie welverdiende vakantie. Stickerzwemmen Bij de afdeling recreatief kun je naast diploma C en zwemvaardigheid 1,2 of 3 ook stickerzwemmen. Hierbij oefenen de kinderen in korte blokken van 6-8 weken met diverse takken van de zwemsport, zoals synchroonzwemmen, waterpolo, snorkelen, survivalzwemmen en wereldslagen. Een super leuk en divers aanbod met daarin voor ieder wat wils. Lijkt het jou ook leuk om te zwemmen en/of te oefenen voor je diploma’s? Kijk dan eens op de website www.zpvnuenen.nl of op de Facebookpagina www.facebook.com/zpvnuenenrecreatief en neem contact op voor een proefles.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Jubileum PVGE afdeling Nuenen

De PVGE afdeling Nuenen bestaat dit jaar 25 jaar. Dat wil de vereniging natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om dit te vieren, zijn de oudste leden verwend met een heerlijke High Tea, verzorgd door andere leden van de PVGE. Deze vond plaats in het Kwetternest, de ontmoetingsruimte waar inmiddels zo’n 40 clubs regelmatig hun bijeenkomsten houden.

Jaarlijks uitstapje voor de Zonnebloem gasten

Op 5 juli was het zover. Het jaarlijkse uitstapje was gepland naar ‘Herberg de Brabantse Kluis’ te Aarle-Rixtel. Om 10 uur had iedereen een plaatsje in de bus. Omdat de afstand niet groot was, waren we om 10.30 uur op de plaats van bestemming.

Gezien in Nuenen

Oscaruitreiking op Sint Jozefschool

Op donderdag 4 juli was Nederwetten er helemaal klaar voor. In grote getalen is het publiek naar de speciale Sint Jozef-bioscoop gekomen. Op die avond vond namelijk de Oscaruitreiking plaats.

Zeer geslaagde jubileumreis De Gerwense Dorpsmuzikanten

Dinsdag 25 juni vertrok blaaskapel De Gerwense Dorpsmuzikanten met supporters met de bus naar Oostenrijk, om daar het 35-jarig jubileum te vieren. De weersomstandigheden waren ideaal, een tikje te warm misschien.

Sportieve laatste schooldag op basisschool Sint Jozef

Het schooljaar op basisschool Sint Jozef in Nederwetten werd op vrijdag 5 juli feestelijk en sportief afgesloten. De laatste schooldag was heel speciaal voor de school in het algemeen en voor groep 8 in het bijzonder.