Jubileum PVGE afdeling Nuenen

De PVGE afdeling Nuenen bestaat dit jaar 25 jaar. Dat wil de vereniging natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om dit te vieren, zijn de oudste leden verwend met een heerlijke High Tea, verzorgd door andere leden van de PVGE. Deze vond plaats in het Kwetternest, de ontmoetingsruimte waar inmiddels zo’n 40 clubs regelmatig hun bijeenkomsten houden.
                  
07-07-2019, 20:53
Vrijdag komen leden en partners voor een uitgebreide barbecue bij elkaar in Strandbad Nuenen, om met elkaar dit jubileum te vieren.

Foto: 's: Cees de Lange

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Jaarlijks uitstapje voor de Zonnebloem gasten

Op 5 juli was het zover. Het jaarlijkse uitstapje was gepland naar ‘Herberg de Brabantse Kluis’ te Aarle-Rixtel. Om 10 uur had iedereen een plaatsje in de bus. Omdat de afstand niet groot was, waren we om 10.30 uur op de plaats van bestemming.

Gezien in Nuenen

Oscaruitreiking op Sint Jozefschool

Op donderdag 4 juli was Nederwetten er helemaal klaar voor. In grote getalen is het publiek naar de speciale Sint Jozef-bioscoop gekomen. Op die avond vond namelijk de Oscaruitreiking plaats.

Zeer geslaagde jubileumreis De Gerwense Dorpsmuzikanten

Dinsdag 25 juni vertrok blaaskapel De Gerwense Dorpsmuzikanten met supporters met de bus naar Oostenrijk, om daar het 35-jarig jubileum te vieren. De weersomstandigheden waren ideaal, een tikje te warm misschien.

Sportieve laatste schooldag op basisschool Sint Jozef

Het schooljaar op basisschool Sint Jozef in Nederwetten werd op vrijdag 5 juli feestelijk en sportief afgesloten. De laatste schooldag was heel speciaal voor de school in het algemeen en voor groep 8 in het bijzonder.

Overlijden Gildebroeder Jan Migchels

Jan Migchels (87) was bijna 75 jaar lid van het St. Annagilde Nederwetten en al die jaren was Jan er altijd en zeer actief. De eerste 25 jaar als tamboer en daarna al geweerschutter.