Drukte tijdens Van Goghmèrt

                  
16-06-2019, 21:32
Het was vanmorgen al vroeg een drukte op de jaarlijkse Van Goghmèrt in centrum Nuenen. Onze fotograaf Adrie van der Heijden maakte er deze foto’s.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


HSCN Junioren 2 wint van PSV 1

Meteen al in de eerst inning scoorde PSV er op los; 0-6. Zwak veldspel van onze spelers ligt er aan ten grondslag. Wordt dit een zware wedstrijd? Nee, Nuenen is direct wakker geschud en buigt de stand in dezelfde inning om naar een 6-7 voorsprong. Wordt het een bijzondere wedstrijd? Nee, het krachtsverschil in de daar opvolgende innings is te groot in het voordeel van Nuenen. De wedstrijd wordt relatief eenvoudig met 13-8 gewonnen.

Jeugdkampioenen TV Wettenseind

Tijdens de voorjaarscompetitie bij TVW hebben ook zeven juniorteams meegedaan. In de groene categorie is één team kampioen geworden op de zondag. TV Wettenseind feliciteert dit jongensteam met deze mooie prestatie.

Opening kunstproject Afval = Landschap op Landgoed Gulbergen

Donderdag 13 juni was het dan eindelijk zo ver. Na zes weken hard werken was het voor de studenten van de Fontys Academy of Art, Communication and Design (ArtCoDe) tijd om hun kunstwerk te exposeren op Landgoed Gulbergen.

TV Wettenseind feliciteert alle kampioenen

Dit voorjaar zijn er tijdens de voorjaarscompetitie vier seniorenteams kampioen geworden. Ook dit voorjaar was de competitie drukbezet met 46 deelnemende teams. Het was weer een mooie periode. TV Wettenseind is trots op deze prestatie en de teams zijn allemaal gehuldigd op 12 juni.

Alleen nog kanoverbod tussen Eindhoven en Son

Het kanoverbod dat woensdag 5 juni is ingesteld voor de Dommel van de Belgische grens tot en met Boxtel, is op één traject na ingetrokken. Alleen tussen de rioolwaterzuivering in Eindhoven en het Wilhelminakanaal is het nog verboden om te kanoën. Op alle andere trajecten is de Dommel vrijgemaakt van omgewaaide bomen. Hier mag weer gekanood worden.