HSCN Junioren 2 wint van PSV 1

Meteen al in de eerst inning scoorde PSV er op los; 0-6. Zwak veldspel van onze spelers ligt er aan ten grondslag. Wordt dit een zware wedstrijd? Nee, Nuenen is direct wakker geschud en buigt de stand in dezelfde inning om naar een 6-7 voorsprong. Wordt het een bijzondere wedstrijd? Nee, het krachtsverschil in de daar opvolgende innings is te groot in het voordeel van Nuenen. De wedstrijd wordt relatief eenvoudig met 13-8 gewonnen.
                  
16-06-2019, 13:51
Aangeleverde tekst: Stephan van de Wetering Wanneer we de balans opmaken van de eerste seizoenshelft, dan wordt het gekenmerkt door wisselvalligheid. Matige wedstrijden worden afgewisseld door hele goede. De overwinning op PSV is goed voor het zelfvertrouwen. Met nog negen wedstrijden te gaan en gezien de huidige stand, is met hard werken nog alles mogelijk. Nuenense derby Volgende week staat er een interessante wedstrijd op het programma; HSCN junioren 2 tegen HSCN Junioren 1. Een cruciale wedstrijd voor het verdere verloop van het seizoen. De ‘rivaliteit’ tussen beide teams is groot, er staat dus veel prestige op het spel. Wilt u een honkbalwedstrijd bijwonen? Kom dan zaterdag 22 juni om 11.00 uur kijken naar de Nuenense derby op het sportpark aan de Lissevoort.

Foto: 2: Spanning tijdens de wedstrijd.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Jeugdkampioenen TV Wettenseind

Tijdens de voorjaarscompetitie bij TVW hebben ook zeven juniorteams meegedaan. In de groene categorie is één team kampioen geworden op de zondag. TV Wettenseind feliciteert dit jongensteam met deze mooie prestatie.

Opening kunstproject Afval = Landschap op Landgoed Gulbergen

Donderdag 13 juni was het dan eindelijk zo ver. Na zes weken hard werken was het voor de studenten van de Fontys Academy of Art, Communication and Design (ArtCoDe) tijd om hun kunstwerk te exposeren op Landgoed Gulbergen.

TV Wettenseind feliciteert alle kampioenen

Dit voorjaar zijn er tijdens de voorjaarscompetitie vier seniorenteams kampioen geworden. Ook dit voorjaar was de competitie drukbezet met 46 deelnemende teams. Het was weer een mooie periode. TV Wettenseind is trots op deze prestatie en de teams zijn allemaal gehuldigd op 12 juni.

Alleen nog kanoverbod tussen Eindhoven en Son

Het kanoverbod dat woensdag 5 juni is ingesteld voor de Dommel van de Belgische grens tot en met Boxtel, is op één traject na ingetrokken. Alleen tussen de rioolwaterzuivering in Eindhoven en het Wilhelminakanaal is het nog verboden om te kanoën. Op alle andere trajecten is de Dommel vrijgemaakt van omgewaaide bomen. Hier mag weer gekanood worden.

Sponsortoernooi Nederwetten weer een mooi (voetbal) feestje

Vrijdagavond 7 juni vond het jaarlijks sponsortoernooi bij RKVV Nederwetten plaats. Vanaf 18.00 uur stroomde sportpark ‘De Koppel’ vol met enthousiaste deelnemers en supporters. Na de magen gevuld te hebben, werd om 19.00 uur gestart met de eerste wedstrijden, waarbij sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel stonden.