Sponsortoernooi Nederwetten weer een mooi (voetbal) feestje

Vrijdagavond 7 juni vond het jaarlijks sponsortoernooi bij RKVV Nederwetten plaats. Vanaf 18.00 uur stroomde sportpark ‘De Koppel’ vol met enthousiaste deelnemers en supporters. Na de magen gevuld te hebben, werd om 19.00 uur gestart met de eerste wedstrijden, waarbij sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel stonden.
                  
12-06-2019, 17:25
Ondanks de slechte voorspellingen waren de weergoden het toernooi goedgezind. Maar liefst 16 sponsoren met hun teams deden hun uiterste best om de felbegeerde eerste plaats binnen te slepen. Na de poulewedstrijden, waarbij ieder team 3 wedstrijden speelde, vonden de halve finales en finale plaats. Titelhouder café René en het team van Gebroeders Van den Berk streden tot het bittere eind voor de titel. Na een spannende wedstrijd werd de titelhouder onttroond en mogen de mannen van Gebroeders Van den Berk zich een jaar lang de winnaar noemen. Sportiviteitsprijs De minstens zo belangrijke sportiviteitsprijs werd dit jaar gewonnen door het team van Bocken Schilderwerken die, onder leiding van Nederwetten-fan Danny Koevermans, het toernooi glans gaven met hun enthousiasme. Na de finale stroomde het Piet Renders Paviljoen al snel vol, waar de derde helft losbrak. Met de deuntjes van Many More Entertainment gingen de voetjes van de vloer en bleef het nog lang onrustig in het kleine Nederwetten. De organisatie wil bij deze alle sponsoren, vrijwilligers, deelnemers en supporters nogmaals hartelijk danken voor weer een geslaagde editie van het Sponsortoernooi. Op naar volgend jaar.

Foto: 1: Winnaar team Gebroeders Van den Berk. Foto 2: Winnaar sportiviteitsprijs team van Bocken Schilderwerken.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


De Nuenense Krant, de krant met inhoud

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Vacaturepagina in De Nuenense Krant

Volgende week plaatsen we een Vacaturepagina in De Nuenense Krant. Heeft u wensen voor plaatsing in een andere week, wij vernemen het graag van u, bedankt.

PSV De Bosrakkers sterk op CH Leende

De paardensportvereniging uit Nederwetten is er trots op dat er zoveel leden hebben deelgenomen aan het prachtige Concours Hippique Leende.

Gezien in Eindhoven