PSV De Bosrakkers sterk op CH Leende

De paardensportvereniging uit Nederwetten is er trots op dat er zoveel leden hebben deelgenomen aan het prachtige Concours Hippique Leende.
                  
11-06-2019, 10:11
Onze jongste wedstrijdruiter Fenna Lodewijks reed met haar pony Veria mee in het Bixie dressuur en vervolgens Bixie springen en zette een mooie prestatie neer en kreeg goed commentaar van de Jury. Loulou de Rooij reed met haar nieuwe pony Chico een 10de plaats in de klasse AB-B, de jury beloonde haar proef met 160 punten. Ook Joost Teunisse scoorde in deze klasse een mooie 5de plaats met 185,5 punten. Daarnaast behaalde Joost een mooie 4de plek bij het springen in de AB-B rubriek. Annemarie Teunisse reed met haar pony Mister Nice Guy in de 1ste dressuurproef een mooie 9de plaats met 183 punten in de klasse DE-L2, de 2de dressuurproef leverde een 6de plaats op met 193,5 punten. Ook startte ze met Moerputten Tessa T in de dressuurklasse C-L1, de score van 201,5 was goed voor een 1ste plaats. Bij het springen behaalde Annemarie met Moerputten Tessa T ook nog een welverdiende 1ste plaats in de klasse C-L. Angelica Relouw bereikte met haar pony Petri van den Hout in de dressuurklasse DE-L2 op de 1ste proef een 11de plaats met 177 punten, de 2de proef werd beloond met een 7e plaats met 193,5 punten. Nienke Migchels reed met pony Op de heide’s Lana respectievelijk een 2de en 1ste plaats in de dressuurklasse AB-B met 190,5 en 197,5 punten. Ook in het springen viel ze in de prijzen met een 2de plaats in de klasse AB-B. Zoey Latour deed mee in 2 dressuur disciplines met haar pony Li-La ddh’s Buttons, in de klasse DE-Z2 behaalde ze een mooie 3de plaats meteen score van 62% en daarnaast reed Zoey ook nog een Kür op muziek met wederom een 3de plaats met een score van 68,86%. Romy Maas sprong met Quinto’s Katy Perry een hele nette ronde in de klasse AB-B en werd beloond met een 3de plaats. Georgina Maas reed een 3de plaats met Quinto’s Oni DMC in de klasse DE-Z, ook kwam Georgina uit in de klasse DE-B met Quinto’s Lissyegan Lady, waarmee ze de 1ste plaats pakte. Tenslotte behaalde ze ook nog met Quinto’s Robijn DMC een 1ste plaats in de klasse DE-M. Anouk van de Loo startte met haar pony Apple-T in de klasse DE-L en ging er vandoor met de 1ste plaats. ‘Overkampen’ De middag werd afgesloten met het onderdeel ‘Overkampen’ van het springen. PSV de Bosrakkers was sterk vertegenwoordigd met onze ponyruiters Annemarie Teunisse, Georgina Maas en Anouk van de Loo. Na een spannende competitie werd dit onderdeel gewonnen door Anouk van de Loo met Apple-T en nam ze met trots de hoofdprijs in ontvangst. PSV de Bosrakkers feliciteert alle deelnemers met het behaalde resultaat. Wil je meer weten over onze gezellige ponyclub, kijk dan op http://psvdebosrakkers.nl.

Foto: Zoey Latour op haar pony LiLa ddh's Buttons.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Gezien in Eindhoven

Jeugdweekend Juventud 2019

Het was een groot feest op het Sportpark van RKGSV Gerwen tijdens het afgelopen Pinkersterweekend. Ruim 100 deelnemers vierden daar de afsluiting van het voetbalseizoen met een feestelijk jeugdweekend.

Prima Van Gogh-fietstoertocht

Onder prima weersomstandigheden hebben 250 toerfietsers afgelopen zondag 9 juni de Van Goghtocht vanuit Nuenen verreden. De deelnemers reden op racefietsen, toerfietsen, E-bikes, gewone stadsfietsen en ook op ligfietsen en tandems.

Eerste grote theatershow voor Django in Scheveningen

Vanmiddag gaf Django samen met zijn orkest voor het eerst een grote theatershow en wel in het AFAS Circustheater Scheveningen. Dit vanwege zijn 10-jarig jubileum.

8e EMK Van de Mortel penaltytoernooi

Op zaterdag 8 juni was er bij EMK het inmiddels traditionele EMK Van de Mortel penaltytoernooi. Enkele honderden voetballers (vrouwen en heren) waren aanwezig met veel publiek dat overal kon meekijken.

Avondvierdaagse Nuenen