Eerste grote theatershow voor Django in Scheveningen

Vanmiddag gaf Django samen met zijn orkest voor het eerst een grote theatershow en wel in het AFAS Circustheater Scheveningen. Dit vanwege zijn 10-jarig jubileum.
                  
10-06-2019, 17:31
Django ontving daar een gouden plaat voor zijn eerste hit 'Kali' en een gouden plaat voor zijn single 'Blauwe ogen'. Er waren gastoptredens van Frans Duijts en Ferry de Lits. Onze fotograaf Adrie van der Heijden was erbij aanwezig en maakte deze foto's.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


8e EMK Van de Mortel penaltytoernooi

Op zaterdag 8 juni was er bij EMK het inmiddels traditionele EMK Van de Mortel penaltytoernooi. Enkele honderden voetballers (vrouwen en heren) waren aanwezig met veel publiek dat overal kon meekijken.

Avondvierdaagse Nuenen

Julie van Nispen tweemaal op het podium

Bij de Regionale Minioren Finales in Tilburg, de Brabantse kampioenschappen voor zwemmers tot 12 jaar, heeft Julie van Nispen van Z&PV Nuenen tweemaal het podium gehaald. Op zowel de 100 als 400m vrijeslag wist ze met een persoonlijk record een bronzen plak in de wacht te slepen.

De bouwweek in Zuid-Afrika heeft diepe indruk gemaakt bij bouwgroep uit Nuenen

Op 20 mei is de bouwgroep teruggekeerd uit Zuid-Afrika. De reis was georganiseerd door Stichting HomePlan en de bouwgroep was daar om mee te helpen aan het bouwen van huisjes voor de plaatselijke bevolking aldaar.

Blues’m festival Nuenen

Eerste Pinksterdag werd er een gevarieerd blues/swing- programma gepresenteerd in het Park in Nuenen. Het gratis toegankelijk evenement werd door veel publiek bezocht en kon er van een drankje en een hapje genoten worden.

10e Aspergerit

Zaterdag 8 juni waren 45 klassieke Austin Healey’s in het park van Nuenen te bewonderen.