8e EMK Van de Mortel penaltytoernooi

Op zaterdag 8 juni was er bij EMK het inmiddels traditionele EMK Van de Mortel penaltytoernooi. Enkele honderden voetballers (vrouwen en heren) waren aanwezig met veel publiek dat overal kon meekijken.
                  
10-06-2019, 15:45
Voor sommige teams gaat het om het beproeven van talent en geluk. Voor anderen is meedoen het allerbelangrijkste in een sfeer van reünie en gezelligheid. Af en toe kwam een regenbuitje uit de hemel, maar dat kon de pret niet drukken. Inmiddels is de organisatie bij de tijd met actuele standen, die te raadplegen zijn middels een QR-code. Ter afsluiting was de zon volop aanwezig bij de prijsuitreiking voor de beste keepers en de beste teams, met een wisselbeker die een nieuwe bestemming krijgt.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Avondvierdaagse Nuenen

Julie van Nispen tweemaal op het podium

Bij de Regionale Minioren Finales in Tilburg, de Brabantse kampioenschappen voor zwemmers tot 12 jaar, heeft Julie van Nispen van Z&PV Nuenen tweemaal het podium gehaald. Op zowel de 100 als 400m vrijeslag wist ze met een persoonlijk record een bronzen plak in de wacht te slepen.

De bouwweek in Zuid-Afrika heeft diepe indruk gemaakt bij bouwgroep uit Nuenen

Op 20 mei is de bouwgroep teruggekeerd uit Zuid-Afrika. De reis was georganiseerd door Stichting HomePlan en de bouwgroep was daar om mee te helpen aan het bouwen van huisjes voor de plaatselijke bevolking aldaar.

Blues’m festival Nuenen

Eerste Pinksterdag werd er een gevarieerd blues/swing- programma gepresenteerd in het Park in Nuenen. Het gratis toegankelijk evenement werd door veel publiek bezocht en kon er van een drankje en een hapje genoten worden.

10e Aspergerit

Zaterdag 8 juni waren 45 klassieke Austin Healey’s in het park van Nuenen te bewonderen.

Avondvierdaagse Nuenen

Bekijk hier de foto's gemaakt door Theo van Vijfeijken/De Nuenense Krant