Avondvierdaagse Nuenen

Bekijk hier de foto's gemaakt door Theo van Vijfeijken/De Nuenense Krant
                  
08-06-2019, 21:37

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Een geslaagde Avondvierdaagse voor Kindcentrum de Nieuwe Linde

Afgelopen week liepen er weer honderden kinderen mee in de Nuenense Avondvierdaagse. Zo ook ongeveer 130 kinderen van kindcentrum De Nieuwe Linde met hun ouders.

Eikenprocessierups in opmars

Nog erger dan voorgaande jaren is dit jaar overal de Eikenprocessierups volop in opmars. Zo ook in ons dorp en bij ons in de Vondelstraat, waar praktisch op elke eikenboom (en er staan er nogal wat...) zich dit onaangename ongedierte genesteld heeft en aan hun processie zijn begonnen.

Kanoverbod gedeeltelijk ingetrokken voor de Dommel

Het kanoverbod dat woensdag 5 juni voor de Dommel tussen de Belgische grens tot en met Boxtel is ingesteld, wordt voor een deel ingetrokken. Medewerkers van het waterschap is het gelukt om de trajecten tussen Peedijk en Venbergse Molen en Loondermolen en Volmolen vrij te maken van omgewaaide bomen. Hier mag weer gekanood worden. Voor het overige deel geldt nog steeds een kanoverbod.

Avondvierdaagse Nuenen

Er is de afgelopen twee avonden volop gelopen tijdens de Avondvierdaagse Nuenen. Bekijk hier de foto's gemaakt door Elly de Groof.

Waterschap stelt kanoverbod in voor de Dommel

Het slechte weer in de avond/nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 juni heeft er toe geleid dat op diverse plekken omgewaaide bomen in de Dommel liggen. Kanoën in de Dommel, van de Belgische grens tot en met Boxtel, is op dit moment niet veilig. Het kanoverbod wordt daarom per direct ingesteld.

Noodweer in Nuenen 2