Avondvierdaagse Nuenen

Er is de afgelopen twee avonden volop gelopen tijdens de Avondvierdaagse Nuenen. Bekijk hier de foto's gemaakt door Elly de Groof.
                  
05-06-2019, 22:07

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Waterschap stelt kanoverbod in voor de Dommel

Het slechte weer in de avond/nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 juni heeft er toe geleid dat op diverse plekken omgewaaide bomen in de Dommel liggen. Kanoën in de Dommel, van de Belgische grens tot en met Boxtel, is op dit moment niet veilig. Het kanoverbod wordt daarom per direct ingesteld.

Noodweer in Nuenen 2

Noodweer in Nuenen

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Reünie 50 jaar Theaterkoor Sincère

Ken je ze nog: I believe, Ich glaube, Les Misérables, de Motown-medley, Meisje van kantoor, Grace Kelly, en ga zo maar door? Een greep uit de liedjes van de 50 jaar dat Sincère zich presenteerde tijdens de vele kerkdiensten, uitvoeringen en theatershows. Denk terug aan sfeervolle nachtmissen, onvergetelijke koorweekenden, spannende opnames en shows, en aan veel lief en leed dat is gedeeld.

Ramadan met Zainab al Shabli

21 jaar geleden kwam Zainab al Shabli (43) vanuit Irak met haar driejarig zoontje en zwanger van een tweede kind naar Nederland. ‘Het gevoel van veiligheid, het feit dat je een eigen mening mag hebben en ook ‘nee’ durft te zeggen, voor mij is Nederland het paradijs.’ Dit jaar wordt op 4 juni het einde van de ramadan gevierd met het Suikerfeest. Zainab vertelt wat de essentie van de ramadan is en hoe zij deze periode persoonlijk ervaart.