Ontspanningsmiddag voor gasten van de Zonnebloem

De activiteiten van de Zonnebloem vonden altijd plaats in Gasterij Jo van Dijkhof. Helaas door de sluiting van deze locatie moest het bestuur op zoek naar een nieuw onderkomen voor haar gasten. Gelukkig hebben wij voor deze ontspanningsmiddag, 20 mei, een mooie locatie gevonden bij John Geven Studio’s.
                  
23-05-2019, 11:02
Het was voor de gasten even wennen, men moest namelijk met de lift naar boven. Het leek een beetje moeilijk, maar geholpen door onze vrijwilligers, lukte het aardig. Eenmaal boven kwam men in een prachtige zaal met een warme uitstraling terecht. Iedereen werd ontvangen met een heerlijk stukje gebak en een lekker kopje koffie of thee. Om 14.00 uur was er een optreden van het duo Deux Piece. Zij hadden een repertoire van Nederlandse liedjes en sketches. Er zaten veel meezingers bij. Tijdens de pauze kon men heerlijk bijpraten onder het genot van een drankje en zorgde de kok van John Geven voor lekkere warme hapjes. Dit alles werd geserveerd door onze vrijwilligers. Het was een heel gezellige middag. Bij het naar huis gaan waren er veel complimentjes over de lekkere hapjes en de mooie locatie.

Foto: 's: Petra van Laarhoven

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Tommie van der Struijs laat talent ook in nieuwe klasse zien

Het was tot het laatste moment knokken om de overwinning in de Mini-klasse. Uiteindelijk moest karter Tommie van der Struijs genoegen nemen met de tweede plaats tijdens de derde ronde van het GK4-kampioenschap. Voor de tienjarige Nuenenaar was het een eenmalige deelname als training voor de aanstaande ronde van het Nederlands kampioenschap Rotax Max, die op hetzelfde circuit wordt gehouden.

Voetbalvereniging RKGSV ontvangt 2.000 euro extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor voetbalvereniging RKGSV uit Gerwen van de VriendenLoterij. De club is één van de succesvolste deelnemers aan de Nationale Belmaanden in de maand april en ontvangt daarom eenmalig een extra bijdrage van 2.000 euro. Voetbalvereniging RKGSV gaat het geld gebruiken voor nieuwe tenues en het onderhoud van de velden.

Nederlands leren via vrijwilligerswerk

Maria Behgoui komt uit Perzië en is 24 jaar geleden naar Nederland gekomen. Ze woont vanaf 2006 in Brabant. De cultuur van Brabant staat dicht bij haar eigen cultuur.

Dependance bibliotheek Jo van Dijkhof

Er zijn verschillende uitleenpunten in de gemeentes van Bibliotheek Dommeldal (de bibliotheek van Geldrop/Mierlo, Son & Breugel en Nuenen). In de Jo van Dijkhof is ook een dependance. Hij bestaat nu al vier en een half jaar.

PRIJSVRAAG BillyBird Park Hemelrijk

Hemelrijk opent de Oervallei BillyBird Park Hemelrijk in Volkel heeft een compleet nieuw speelgebied geopend. In de Oervallei kun je op zoek naar goudstukken, graaf je fossielen op, swing je op schommels van wel tien meter hoog en kunnen kinderen nog veel meer avonturen beleven.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online