Voetbalvereniging RKGSV ontvangt 2.000 euro extra van VriendenLoterij

Een grote verrassing voor voetbalvereniging RKGSV uit Gerwen van de VriendenLoterij. De club is één van de succesvolste deelnemers aan de Nationale Belmaanden in de maand april en ontvangt daarom eenmalig een extra bijdrage van 2.000 euro. Voetbalvereniging RKGSV gaat het geld gebruiken voor nieuwe tenues en het onderhoud van de velden.
                  
23-05-2019, 10:00
Joost Looijmans van RKGSV: ‘Wát is dit geweldig. Onze subsidies worden steeds verder teruggeschroefd, dus deze extra bijdrage is zeer welkom. De extra 2.000 euro kunnen we gebruiken voor nieuwe tenues en het onderhoud aan onze velden.’ Nationale Belmaanden 2019 Tijdens de Nationale Belmaanden strijden clubs, verenigingen en stichtingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club. De belactie van RKGSV leverde de club maar liefst 73 loten op. Daarmee scoorde de club in april de tweede plaats. Als de 73 loten een jaar blijven meespelen, dan kan RKGSV 7.026 euro toevoegen aan de clubkas. Daarnaast wordt er vier maanden lang iedere maand in totaal 6.000 euro verdeeld onder de drie best scorende clubs, verenigingen en stichtingen. Met dit bedrag kunnen zij net zoals RKGSV een project verwezenlijken voor hun eigen club, vereniging of stichting. Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs.

Foto: Bastiaan Musscher

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Nederlands leren via vrijwilligerswerk

Maria Behgoui komt uit Perzië en is 24 jaar geleden naar Nederland gekomen. Ze woont vanaf 2006 in Brabant. De cultuur van Brabant staat dicht bij haar eigen cultuur.

Dependance bibliotheek Jo van Dijkhof

Er zijn verschillende uitleenpunten in de gemeentes van Bibliotheek Dommeldal (de bibliotheek van Geldrop/Mierlo, Son & Breugel en Nuenen). In de Jo van Dijkhof is ook een dependance. Hij bestaat nu al vier en een half jaar.

PRIJSVRAAG BillyBird Park Hemelrijk

Hemelrijk opent de Oervallei BillyBird Park Hemelrijk in Volkel heeft een compleet nieuw speelgebied geopend. In de Oervallei kun je op zoek naar goudstukken, graaf je fossielen op, swing je op schommels van wel tien meter hoog en kunnen kinderen nog veel meer avonturen beleven.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Mode Event Nuenen trekt tientallen kijkers

Afgelopen zondag waren met name Parkstraat en Van Goghstraat het toneel van het Mode Event. De winkels die op enigerlei wijze met mode te maken hadden, van kleding en schoeisel tot brillen en cosmetica, waren die middag geopend. Genoemde straten vormden met geel afgebiesde lopers de catwalks, waarop met name kleding geshowd kon worden. Het weer liet het toe dat dat ook voor badmode kon gelden.

HET GELD LIGT OP STRAAT!

We zijn op zoek naar een vervangende bezorger voor onder andere in de straten Frieda van Genniplaan, Beth van Rijtlaan, van Lieshoutgaarde, van Duynhovenlaan, Seitzenhof en omliggende straten.