De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

                  
21-05-2019, 19:39
Lees de editie van deze week bij kop Edities.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Mode Event Nuenen trekt tientallen kijkers

Afgelopen zondag waren met name Parkstraat en Van Goghstraat het toneel van het Mode Event. De winkels die op enigerlei wijze met mode te maken hadden, van kleding en schoeisel tot brillen en cosmetica, waren die middag geopend. Genoemde straten vormden met geel afgebiesde lopers de catwalks, waarop met name kleding geshowd kon worden. Het weer liet het toe dat dat ook voor badmode kon gelden.

HET GELD LIGT OP STRAAT!

We zijn op zoek naar een vervangende bezorger voor onder andere in de straten Frieda van Genniplaan, Beth van Rijtlaan, van Lieshoutgaarde, van Duynhovenlaan, Seitzenhof en omliggende straten.

..advertorial.. Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Ladiesday & High Tea, een feestje bij Het Boordhuys in Nuenen

Karin van der Grinten en Karlijn Tuithof - van der Grinten, moeder en dochter, wilden heel graag samen met anderen vieren dat zij nu alweer tien jaar Het Boordhuys runnen. Dit keer geen besloten gelegenheid, maar een uitnodiging aan de dames onder ons, om samen met dochter, oma of vriendin dit feest mee te vieren. En een feestje werd het. Er was een mooi programma, er waren allerlei stands, workshops en een high tea, die uit drie gangen bestond.

LAATSTE NIEUWS Drogisterij 'Noordveld' maakt toch geen doorstart

Toen wij Adrien Coolen, beheerder van drogisterij Noordveld, begin deze maand spraken, leek het tij ten positieve gekeerd. Na eerdere sombere berichten over definitieve sluiting, zou de drogisterij een doorstart maken onder een nieuwe naam en met nieuwe eigenaars. Adrien en zijn drie trouwe personeelsleden zouden in dienst kunnen blijven. 'Zouden'. Want afgelopen vrijdag kreeg Adrien per voicemail te horen dat de hele transitie was stopgezet.