Mode Event Nuenen trekt tientallen kijkers

Afgelopen zondag waren met name Parkstraat en Van Goghstraat het toneel van het Mode Event. De winkels die op enigerlei wijze met mode te maken hadden, van kleding en schoeisel tot brillen en cosmetica, waren die middag geopend. Genoemde straten vormden met geel afgebiesde lopers de catwalks, waarop met name kleding geshowd kon worden. Het weer liet het toe dat dat ook voor badmode kon gelden.
                  
21-05-2019, 13:49
Opvallend was het casual karakter van zowel de modellen als de getoonde kleding. Geen pompeus Parijs' gedoe met extravagante kleding, gedragen door chique mannequins, maar gewone volwassenen en kinderen die ongedwongen kleding vertoonden die je zo zou willen kopen. En ook voor wie niet wilde kijken, waren er diskjockeys, terrassen en een ijssalon. Wat wilde een mens nog meer?

Foto: 's van onze fotografen Adrie van der Heijden en Frans Lammerts

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


HET GELD LIGT OP STRAAT!

We zijn op zoek naar een vervangende bezorger voor onder andere in de straten Frieda van Genniplaan, Beth van Rijtlaan, van Lieshoutgaarde, van Duynhovenlaan, Seitzenhof en omliggende straten.

..advertorial.. Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Ladiesday & High Tea, een feestje bij Het Boordhuys in Nuenen

Karin van der Grinten en Karlijn Tuithof - van der Grinten, moeder en dochter, wilden heel graag samen met anderen vieren dat zij nu alweer tien jaar Het Boordhuys runnen. Dit keer geen besloten gelegenheid, maar een uitnodiging aan de dames onder ons, om samen met dochter, oma of vriendin dit feest mee te vieren. En een feestje werd het. Er was een mooi programma, er waren allerlei stands, workshops en een high tea, die uit drie gangen bestond.

LAATSTE NIEUWS Drogisterij 'Noordveld' maakt toch geen doorstart

Toen wij Adrien Coolen, beheerder van drogisterij Noordveld, begin deze maand spraken, leek het tij ten positieve gekeerd. Na eerdere sombere berichten over definitieve sluiting, zou de drogisterij een doorstart maken onder een nieuwe naam en met nieuwe eigenaars. Adrien en zijn drie trouwe personeelsleden zouden in dienst kunnen blijven. 'Zouden'. Want afgelopen vrijdag kreeg Adrien per voicemail te horen dat de hele transitie was stopgezet.

Sterk eerste weekend Z&PV Nuenen bij RZK

Tijdens het eerste weekend van de Regionale Zomerkampioenschappen zijn de zwemmers van Z&PV Nuenen direct sterk voor de dag gekomen. Niet alleen werden er 10 medailles behaald, ook werden er nog 4 extra limieten voor de Nederlandse Junioren en Jeugdkampioenschappen in de wacht gesleept.