HET GELD LIGT OP STRAAT!

We zijn op zoek naar een vervangende bezorger voor onder andere in de straten Frieda van Genniplaan, Beth van Rijtlaan, van Lieshoutgaarde, van Duynhovenlaan, Seitzenhof en omliggende straten.
                  
21-05-2019, 12:30
Bezorg op woensdag en/of donderdag De Nuenense krant en help mee aan het verspreiden van het nieuws in jouw buurt. Leeftijd vanaf 13 jaar, ook ouderen zijn welkom. Ontvang de hoogte bezorgvergoeding in Nuenen c.a. + 20 Euro startbonus (na 8 weken goed bezorgen) + extra 7,50 Euro + leuke extraatjes Meld je nu aan via jds.distributie@gmail.com of bel 06-22085250.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


..advertorial.. Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Ladiesday & High Tea, een feestje bij Het Boordhuys in Nuenen

Karin van der Grinten en Karlijn Tuithof - van der Grinten, moeder en dochter, wilden heel graag samen met anderen vieren dat zij nu alweer tien jaar Het Boordhuys runnen. Dit keer geen besloten gelegenheid, maar een uitnodiging aan de dames onder ons, om samen met dochter, oma of vriendin dit feest mee te vieren. En een feestje werd het. Er was een mooi programma, er waren allerlei stands, workshops en een high tea, die uit drie gangen bestond.

LAATSTE NIEUWS Drogisterij 'Noordveld' maakt toch geen doorstart

Toen wij Adrien Coolen, beheerder van drogisterij Noordveld, begin deze maand spraken, leek het tij ten positieve gekeerd. Na eerdere sombere berichten over definitieve sluiting, zou de drogisterij een doorstart maken onder een nieuwe naam en met nieuwe eigenaars. Adrien en zijn drie trouwe personeelsleden zouden in dienst kunnen blijven. 'Zouden'. Want afgelopen vrijdag kreeg Adrien per voicemail te horen dat de hele transitie was stopgezet.

Sterk eerste weekend Z&PV Nuenen bij RZK

Tijdens het eerste weekend van de Regionale Zomerkampioenschappen zijn de zwemmers van Z&PV Nuenen direct sterk voor de dag gekomen. Niet alleen werden er 10 medailles behaald, ook werden er nog 4 extra limieten voor de Nederlandse Junioren en Jeugdkampioenschappen in de wacht gesleept.

Blije gezichten bij Rondje Nuenen West

Van jong tot oud en getraind of beginner, Rondje Nuenen West is er voor iedereen die bezig is met hardlopen. Dit laagdrempelig evenement vond afgelopen zondag 19 mei voor de derde keer plaats. Een ding hebben alle lopers gemeen: de big smile als ze over de finish komen. Wat er ook aan vooraf is gegaan, welke uitdagingen ze ook tegenkwamen, ze hebben het gehaald.