..advertorial.. Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen.
                  
21-05-2019, 11:47
Onze werkwijze Tijdens een eerste persoonlijke kennismaking geeft u aan wat uw wensen zijn voor de uitvaart. Wij (Monuta Jolande de Kruyf) maken daar een mooie vertaling van en geven inzicht in de kosten. Ook zorgen wij ervoor dat alles ook daadwerkelijk naar wens geregeld wordt. Ondertussen kunt u zich in alle rust buigen over bijvoorbeeld het uitzoeken van foto’s of muziek. Want dat zijn vaak de unieke momenten in deze periode. Voor het regelen van een uitvaart staan wij persoonlijk voor u klaar. Wij nemen uw werk graag uit handen en denken creatief mee over de mogelijkheden om de uitvaart van uw overleden dierbare persoonlijk en passend te maken. Waarom Monuta Jolande de Kruyf? Bij Monuta Jolande de Kruyf staan uw wensen voor ons centraal. Er wordt altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget geregeld. Ook heeft u altijd één vaste contactpersoon (voor, tijdens en na de uitvaart). Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken en de afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaart regelen? Dan helpen wij u graag verder. Monuta Jolande de Kruyf Jonker Florislaan 9 5673 MK Nuenen Telefoonnummer: 040-2823948 E-mail: jdekruyf@monuta.nl

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Ladiesday & High Tea, een feestje bij Het Boordhuys in Nuenen

Karin van der Grinten en Karlijn Tuithof - van der Grinten, moeder en dochter, wilden heel graag samen met anderen vieren dat zij nu alweer tien jaar Het Boordhuys runnen. Dit keer geen besloten gelegenheid, maar een uitnodiging aan de dames onder ons, om samen met dochter, oma of vriendin dit feest mee te vieren. En een feestje werd het. Er was een mooi programma, er waren allerlei stands, workshops en een high tea, die uit drie gangen bestond.

LAATSTE NIEUWS Drogisterij 'Noordveld' maakt toch geen doorstart

Toen wij Adrien Coolen, beheerder van drogisterij Noordveld, begin deze maand spraken, leek het tij ten positieve gekeerd. Na eerdere sombere berichten over definitieve sluiting, zou de drogisterij een doorstart maken onder een nieuwe naam en met nieuwe eigenaars. Adrien en zijn drie trouwe personeelsleden zouden in dienst kunnen blijven. 'Zouden'. Want afgelopen vrijdag kreeg Adrien per voicemail te horen dat de hele transitie was stopgezet.

Sterk eerste weekend Z&PV Nuenen bij RZK

Tijdens het eerste weekend van de Regionale Zomerkampioenschappen zijn de zwemmers van Z&PV Nuenen direct sterk voor de dag gekomen. Niet alleen werden er 10 medailles behaald, ook werden er nog 4 extra limieten voor de Nederlandse Junioren en Jeugdkampioenschappen in de wacht gesleept.

Blije gezichten bij Rondje Nuenen West

Van jong tot oud en getraind of beginner, Rondje Nuenen West is er voor iedereen die bezig is met hardlopen. Dit laagdrempelig evenement vond afgelopen zondag 19 mei voor de derde keer plaats. Een ding hebben alle lopers gemeen: de big smile als ze over de finish komen. Wat er ook aan vooraf is gegaan, welke uitdagingen ze ook tegenkwamen, ze hebben het gehaald.

HMVV - EMK: 2 - 1

Het seizoen loopt zichtbaar op het einde voor EMK: bezettingsproblemen met onder andere kwantiteit en kwaliteit zorgen voor continue concessies van de technische staf, ten opzichte van de manier van voetballen die men duidelijk voor ogen staat. Zonder afbreuk te willen doen aan de spelers die afgelopen zondag het geel-zwart van EMK verdedigden, kon hoofdtrainer Ronnie Jansen die dag niet beschikken over een aantal spelers die normaliter tot zijn basis elf behoren.