Golfers van De Gulbergen steunen Stichting Old Grand Dad

Woensdag 8 mei werd op golfbaan De Gulbergen een goed doelwedstrijd gehouden. Het goede doel was de Stichting Old Grand Dad, een stichting met als doel om jeugdige gehandicapten te ondersteunen bij hun sport of spel.
                  
12-05-2019, 20:14
De weersvoorspellingen waren alles behalve gunstig. Er werd veel regen verwacht en die is gevallen ook. Toch verschenen om 10.00 uur 42 opa’s aan de start, die de regen trotseerden en het goede doel wilden steunen. OPA VAN HET JAAR Ondanks het wat mindere weer kon er teruggekeken worden op een geslaagde dag. De beste 7 spelers mogen naar de regiofinale op de Stippelberg op woensdag 17 juli en indien daar goed gepresteerd wordt, dan wacht de landelijke finale op de Lochemse op woensdag 7 augustus. En de winnaar van die wedstrijd mag zich OPA VAN HET JAAR noemen. Mede door de bijdragen van de opa’s van De Gulbergen werd dit jaar een project in de regio ondersteund. Dankzij de ‘aanbrengers’ opa en oma Piet en Lucia Verheijden, kon een cheque van € 3000,- aan Stichting Zonhove in Son worden overhandigd. Nadat eind vorig jaar de stichting afscheid moest nemen van één van de pony’s, kon de Stichting Zonhove met dit bedrag overgaan tot de aanschaf van een andere pony. Deze pony’s worden ingezet voor therapie van de kinderen. De cheque werd dan ook dankbaar in ontvangst genomen.

Foto: Op de foto overhandigt clubconsul van de Old Grand Dad, Linze Boonstra, de cheque van € 3000,- aan de dames Monique Martens en Lieke van Esch van Stichting Zonhove. Dit onder toeziend oog van Lucia en Piet Verheijden.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Bijna Thuis Huis 'Latesteyn' klaar om eerste gasten te ontvangen

Negen maanden had de verbouwing geduurd, wat in dit geval een uitzonderlijk korte 'draagtijd' genoemd mag worden. Veeljarige pogingen om 'zwanger' te worden waren telkenmale mislukt door ambtelijke 'impotentie'. Maar wat vandaag dan eindelijk het levenslicht kon aanschouwen mocht er zijn: een voldragen en volwaardige behuizing waarin stervenden in een warmhartige omgeving, omgeven door hoog gemotiveerde vrijwilligers naar hun einde toe mogen leven.

‘Mooiste Hond van Nederland’

Help Weverkeshof na inbrakenreeks

De afgelopen vijf maanden is er vier keer ingebroken bij Dorpsboerderij Weverkeshof in Nuenen. ‘Inbreken, op een kinderboerderij, waar zóveel vrijwilligers met zóveel liefde ontzettend veel tijd en energie steken in de dieren, de moestuin en de talloze activiteiten. Daar word je toch boos van?’ Daarom startte Daniëlle een crowdfundingactie. Meteen vanaf de start stromen de donaties binnen.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Agenda