‘Mooiste Hond van Nederland’

                  
09-05-2019, 09:40
Hond Harrie uit Nuenen heeft meegedaan aan de ‘Mooiste Hond Van Nederland’ verkiezing en is nummer 1 van Noord Brabant geworden en in de grote finale nummer 3 van Nederland.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Help Weverkeshof na inbrakenreeks

De afgelopen vijf maanden is er vier keer ingebroken bij Dorpsboerderij Weverkeshof in Nuenen. ‘Inbreken, op een kinderboerderij, waar zóveel vrijwilligers met zóveel liefde ontzettend veel tijd en energie steken in de dieren, de moestuin en de talloze activiteiten. Daar word je toch boos van?’ Daarom startte Daniëlle een crowdfundingactie. Meteen vanaf de start stromen de donaties binnen.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Agenda

Bedankt voor uw steun

Showkorps O&V | Nuenen bedankt de inwoners van Nuenen voor hun bijdragen aan de jaarlijkse steunkaartenactie. Het korps heeft een mooi bedrag opgehaald, wat besteed gaat worden aan materiaal, optredens en projecten zoals ‘Music Kids’, waarbij kinderen van groep 4, 5, en 6 een jaar lang gratis kennismaken met muziek.

Loek ondersteunt Voedselbank Nuenen

Loek Berben is 18 jaar en woont in Nuenen. Hij volgt de opleiding Patisserie op het Summa College. Thuis maakt hij vaak bonbons en dit jaar wil hij deze op zaterdag voor Moederdag, op 11 mei verkopen. Dat gaat hij doen vanaf 9.00 uur bij Jumbo Ton Grimberg.