Loek ondersteunt Voedselbank Nuenen

Loek Berben is 18 jaar en woont in Nuenen. Hij volgt de opleiding Patisserie op het Summa College. Thuis maakt hij vaak bonbons en dit jaar wil hij deze op zaterdag voor Moederdag, op 11 mei verkopen. Dat gaat hij doen vanaf 9.00 uur bij Jumbo Ton Grimberg.
                  
07-05-2019, 10:06
Hij wil zeker 100 doosjes maken en een percentage van de opbrengst aan de Nuenense Voedselbank schenken. Dus als u van deze mooie en lekkere bonbons wilt gaan genieten, kom dan naar Jumbo Ton Grimberg. Voedselbank Nuenen zal u dankbaar zijn.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Lindespelers zorgen voor kippenvel

En ineens was het afgelopen! Pats, boem. Twee keer 55 minuten bijzonder boeiend toneelspel. Alhoewel... ‘spel’. Een aantal spelers króóp echt in de huid van het personage dat ze vertolkten. Samen vertelden ze op uiterst fascinerende wijze het prachtige, en soms wrange wel en wee van diverse mensen in een Parijs naaiatelier vlak na de Tweede Wereldoorlog. Elk met zijn of haar eigen verhaal en alle verse, emotionele wonden van dien.

Twee wedstrijden gespeeld door EMK

Honk & Softbal club Nuenen viert 50-jarig jubileum

Het jaar 1969. Terwijl Neil Armstrong voorzichtig een voet op de maan zet, worden in Nuenen plannen gesmeed voor de oprichting van een honk-en softbalclub middels een oproep in Rond de Linde door oprichter Peter Wouters. Ondanks dat het hier een relatief onbekende sport betreft, worden er een kleine 30 enthousiastelingen gevonden en op 1 december 1969 wordt HSCN opgericht.

Vader beëdigt zoon als nieuw lid van de St. Antoniusschut Eeneind-Opwetten

Afgelopen vrijdag is Wim van de Laar met 23 witte bonen ingeboond als schutsbroeder van de St. Antoniusschut Eeneind-Opwetten.

Nederwetten 1 - Roodwit ’62: 0-5 Roodwit ’62 maatje te groot voor Nederwetten

Een sterk spelend Roodwit ‘62 uit Helmond was afgelopen zondag een maatje te groot voor Nederwetten. Ze hadden geen antwoord op het snel rondspelen en goed positie kiezen van Roodwit.