Speelseizoen in speeltuin de Kievit geopend

Afgelopen zondag heeft jeugdburgemeester van Nuenen Joy Bloos de poort van speeltuin de Kievit officieel geopend en daarmee het speelseizoen.
                  
15-04-2019, 14:36
In zijn welkomstwoord vertelde voorzitter Cor Donkers dat de vrijwilligers het winterseizoen gebruikt hebben om de entree te verfraaien met onder andere nieuw hekwerk en een fietsenstalling. Toegankelijkheid De speeltuin voldoet aan alle wettelijke eisen en het water in het speelbad wordt dagelijks gecontroleerd. De Kievit is toegankelijk voor alle leeftijdscategorieën van 4 tot 12 jaar, alsmede voor gehandicapten en minder valide. Mede dankzij de inzet en medewerking van bestuur, sponsoren en vrijwilligers in het klus- en winkelteam is de speeltuin draaiende te houden. De speeltuin draait volledig op vrijwilligers en we kunnen er best nog een aantal gebruiken. Zowel voor het klusteam (woensdagavond en/of zaterdag), als voor het winkelteam (één of enkele middagen per maand), als voor het verhuurteam (enkele avonden thuis achter de pc per maand) zijn er nog vrijwilligers nodig. Aanmelden kan via info@speeltuin-dekievit.nl.

Foto: 1: Voorzitter Cor Donkers aan het woord. Foto 2: Jeugdburgemeester van Nuenen Joy Bloos aan het woord. Foto’s: Theo van Vijfeijken/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Finish voor VDZ Racing in Visual Art Rally

Afgelopen zaterdag heeft VDZ Racing, met Roel van der Zanden en Ilse van de Sande (Nuenen) in de Mitsubishi Evo X, een 10de plaats algemeen en de 5de plaats in de klasse behaald.

EMK - Vessem: 0 - 1

EMK begon afgelopen zondag goed aan de wedstrijd. In de 6de minuut kwam Bas Verberne voorbij de keeper, maar de inzet werd van de doellijn gehaald door een verdediger.

Steensel - EMK: 2 - 0

De wedstrijd begon donderdag 11 april nog wel behoorlijk voor EMK, dat duidelijk op zoek was naar een vroege goal. Er waren (kleine) kansen voor Ruud Boerema en Kevin Aarts, terwijl aan de andere kant ook Steensel met schoten van afstand probeerde Steven Baggermans te verrassen.

Van Ballegooijen goed onderweg in Visual Art Rally totdat…

Afgelopen weekend werd in Midden-Nederland de Visual Art Rally verreden. Negen klassementsproeven lagen op de deelnemers te wachten. Ook op rijder Antoine van Ballegooijen (Nuenen) en zijn navigator Johan Findhammer. In de Mitsubishi Lancer Evo X van het Rookie Rally Team Brabant namen zij deel aan deze wedstrijd.

Geslaagde expositie Fotoclub Prisma

In het weekend van 13 en 14 april bezochten veel belangstellenden de expositie van Fotoclub Prisma van de PVGE Nuenen in het Kwetternest. Het was de eerste keer dat deze fotoclub haar foto’s aan het publiek toonde.

De Nuenense Krant afgelopen week niet op woensdag of donderdag ontvangen?