Finish voor VDZ Racing in Visual Art Rally

Afgelopen zaterdag heeft VDZ Racing, met Roel van der Zanden en Ilse van de Sande (Nuenen) in de Mitsubishi Evo X, een 10de plaats algemeen en de 5de plaats in de klasse behaald.
                  
15-04-2019, 09:33
Met startnummer 11 op de Evo X gingen Roel en Ilse keurig van start op de eerste klassementsproef, wat resulteerde in een 5e plaats bij de Evo’s. Voor de absolute top in de klasse kwam het team echter net wat tijd tekort, ook in de rest van de wedstrijd. Desondanks liet het team wel zien ook een zeer constante wedstrijd te kunnen rijden, met tijden die continue rond de top-10 lagen en aan het eind in de top 10. Sneeuw De wedstrijd bestond uit 3 klassementsproeven die ieder 3 maal verreden werden. Kallenbroek en Hell waren mooie landelijke proeven, waar het enorm hard ging en Watergoor was een industrieterreinproef. VDZ Racing had daar een aanvaring met een langzamere deelnemer bij slecht zicht in de sneeuw. Ondanks wat schade linksvoor en tijdverlies, had het verder geen grote gevolgen. Roel & Ilse: ‘We hebben genoten van de vele waanzinnige doorkomsten op de proeven, het ging er waanzinnig hard aan toe. Klassementsproef Kallenbroek was echt gaaf om te rijden, hopelijk zien we die de komende jaren ook weer terug in de rally. Vanaf nu kan de blik vooruit naar de ELE Rally, onze thuisrally.’ De volgende rally van VDZ Racing is dus de ELE Rally, die op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei plaats zal vinden.

Foto: Marije van der Vliet - MikeDeHigh.com

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


EMK - Vessem: 0 - 1

EMK begon afgelopen zondag goed aan de wedstrijd. In de 6de minuut kwam Bas Verberne voorbij de keeper, maar de inzet werd van de doellijn gehaald door een verdediger.

Steensel - EMK: 2 - 0

De wedstrijd begon donderdag 11 april nog wel behoorlijk voor EMK, dat duidelijk op zoek was naar een vroege goal. Er waren (kleine) kansen voor Ruud Boerema en Kevin Aarts, terwijl aan de andere kant ook Steensel met schoten van afstand probeerde Steven Baggermans te verrassen.

Van Ballegooijen goed onderweg in Visual Art Rally totdat…

Afgelopen weekend werd in Midden-Nederland de Visual Art Rally verreden. Negen klassementsproeven lagen op de deelnemers te wachten. Ook op rijder Antoine van Ballegooijen (Nuenen) en zijn navigator Johan Findhammer. In de Mitsubishi Lancer Evo X van het Rookie Rally Team Brabant namen zij deel aan deze wedstrijd.

Geslaagde expositie Fotoclub Prisma

In het weekend van 13 en 14 april bezochten veel belangstellenden de expositie van Fotoclub Prisma van de PVGE Nuenen in het Kwetternest. Het was de eerste keer dat deze fotoclub haar foto’s aan het publiek toonde.

De Nuenense Krant afgelopen week niet op woensdag of donderdag ontvangen?

HVV maatje te groot voor dapper Nederwetten

Toen HVV halverwege deze competitie een enorme boost kreeg, toen een groot aantal spelers van 3e klasser Oranje Zwart over kwam, werd de club een voor bijna alle andere clubs een moeilijk te bestrijden tegenstander.