EMK - Vessem: 0 - 1

EMK begon afgelopen zondag goed aan de wedstrijd. In de 6de minuut kwam Bas Verberne voorbij de keeper, maar de inzet werd van de doellijn gehaald door een verdediger.
                  
15-04-2019, 09:27
Aangeleverd verslag: Jacques Ribot Drie minuten later was er eenzelfde scenario voor Kevin Aarts, ook zijn inzet werd van de doellijn gehaald. Er waren nog kansen voor Eric Ribot en Rick Slaats, maar de keeper van Vessem stond een doelpunt in de weg. Een kopbal van Bas Verberne vloog rakelings naast het doel in de 42ste minuut. Vessem had in de eerste helft weinig laten zien. Tweede helft Na rust begon de tegenstander EMK onder druk te zetten. In de 51ste minuut was een geweldige redding nodig van EMK keeper Steven Baggermans op een goed geplaatste kopbal. Een kans voor Rick Slaats ging voorlangs het doel van Vessem. In de 62ste minuut moest aanvoerder Christian Messerschmidt het veld verlaten met een enkelletsel na een overtreding. Men miste direct bij EMK zijn actieradius. Er kwamen hierna kansen voor EMK en Vessem. In de 89ste minuut ging Vessem aan de haal met een fortuinlijke overwinning, door een inzet van dichtbij op een hoekschop. EMK claimde een voorafgaande overtreding, maar dat werd weggewuifd door de scheidsrechter. Feit is dat Rick Slaats hierbij ook de overvolle blessureboeg van EMK mocht bezoeken. In blessuretijd kon EMK de gelijkmaker niet forceren. Aanstaande zaterdag om 18.30 uur, is de terugwedstrijd uit tegen Vessem: een gelegenheid om revanche te nemen op een sportieve wijze.

Foto: Doelkans voor Bas Verberne.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Steensel - EMK: 2 - 0

De wedstrijd begon donderdag 11 april nog wel behoorlijk voor EMK, dat duidelijk op zoek was naar een vroege goal. Er waren (kleine) kansen voor Ruud Boerema en Kevin Aarts, terwijl aan de andere kant ook Steensel met schoten van afstand probeerde Steven Baggermans te verrassen.

Van Ballegooijen goed onderweg in Visual Art Rally totdat…

Afgelopen weekend werd in Midden-Nederland de Visual Art Rally verreden. Negen klassementsproeven lagen op de deelnemers te wachten. Ook op rijder Antoine van Ballegooijen (Nuenen) en zijn navigator Johan Findhammer. In de Mitsubishi Lancer Evo X van het Rookie Rally Team Brabant namen zij deel aan deze wedstrijd.

Geslaagde expositie Fotoclub Prisma

In het weekend van 13 en 14 april bezochten veel belangstellenden de expositie van Fotoclub Prisma van de PVGE Nuenen in het Kwetternest. Het was de eerste keer dat deze fotoclub haar foto’s aan het publiek toonde.

De Nuenense Krant afgelopen week niet op woensdag of donderdag ontvangen?

HVV maatje te groot voor dapper Nederwetten

Toen HVV halverwege deze competitie een enorme boost kreeg, toen een groot aantal spelers van 3e klasser Oranje Zwart over kwam, werd de club een voor bijna alle andere clubs een moeilijk te bestrijden tegenstander.

Pukkels ditmaal als onderscheidingstekens Musicalgroep Kapsones wist kinderen te boeien

Afgelopen vrijdag beleefde de musical De pukkelplaneet van de Nuenense musicalgroep Kapsones haar première. Getuige het intens meebeleven door een zaal vol kinderen, kon de 'musicalgroep voor de jeugd' een zoveelste succesvolle productie aan haar al rijke palmares toevoegen.