Steensel - EMK: 2 - 0

De wedstrijd begon donderdag 11 april nog wel behoorlijk voor EMK, dat duidelijk op zoek was naar een vroege goal. Er waren (kleine) kansen voor Ruud Boerema en Kevin Aarts, terwijl aan de andere kant ook Steensel met schoten van afstand probeerde Steven Baggermans te verrassen.
                  
15-04-2019, 09:22
Aangeleverd verslag: John de Jong Na een half uur was de wedstrijd in evenwicht, maar werd ook duidelijk dat EMK zich maar lastig onder de druk van Steensel uit kon voetballen. Net voor rust was er een foutje achterin bij EMK en dat kleine kansje liet Steensel zich niet ontnemen; 1-0. Tweede helft Na rust was het spelbeeld gelijk aan dat van de eerste helft. Steensel bleef volharden in de gekozen tactiek, terwijl EMK geen kans kreeg zich terug te knokken in de wedstrijd. Daar waar er nauwelijks nog kansen ontstonden voor EMK werden de counters van Steensel die vaak via de vleugels voor gevaar zorgde, steeds talrijker. In de 58ste minuut scoorde Steensel de 2-0, maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. In de 77ste minuut viel de 2-0 alsnog, na een aanval via de rechtervleugel. In de slotfase kreeg Steensel nog enkele 100% kansen op een grotere uitslag, maar het was Steven Baggermans die dat voorkwam met enkele prima ingrepen. Een lichtpuntje aan de zijde van EMK was het debuut van Jordy Linders. EMK: Steven Baggermans, Luke Hilt, Danny Vreven, Christian Messerschmidt, Daan de Jong, Rick Slaats, Eric Ribot, Bas Verberne (Jordy Linders), Kevin Aarts, Rick van den Bogaard, Ruud Boerema (Alex van Otterdijk).

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Van Ballegooijen goed onderweg in Visual Art Rally totdat…

Afgelopen weekend werd in Midden-Nederland de Visual Art Rally verreden. Negen klassementsproeven lagen op de deelnemers te wachten. Ook op rijder Antoine van Ballegooijen (Nuenen) en zijn navigator Johan Findhammer. In de Mitsubishi Lancer Evo X van het Rookie Rally Team Brabant namen zij deel aan deze wedstrijd.

Geslaagde expositie Fotoclub Prisma

In het weekend van 13 en 14 april bezochten veel belangstellenden de expositie van Fotoclub Prisma van de PVGE Nuenen in het Kwetternest. Het was de eerste keer dat deze fotoclub haar foto’s aan het publiek toonde.

De Nuenense Krant afgelopen week niet op woensdag of donderdag ontvangen?

HVV maatje te groot voor dapper Nederwetten

Toen HVV halverwege deze competitie een enorme boost kreeg, toen een groot aantal spelers van 3e klasser Oranje Zwart over kwam, werd de club een voor bijna alle andere clubs een moeilijk te bestrijden tegenstander.

Pukkels ditmaal als onderscheidingstekens Musicalgroep Kapsones wist kinderen te boeien

Afgelopen vrijdag beleefde de musical De pukkelplaneet van de Nuenense musicalgroep Kapsones haar première. Getuige het intens meebeleven door een zaal vol kinderen, kon de 'musicalgroep voor de jeugd' een zoveelste succesvolle productie aan haar al rijke palmares toevoegen.

Solidariteitsmaaltijd was weer een feest

Nuenen is een dorp met vele mooie initiatieven. Vrijdag 12 april was ook weer zo’n pareltje waar we trots op mogen zijn, want wat was er weer een prachtige activiteit voor het goede doel.