Van Ballegooijen goed onderweg in Visual Art Rally totdat…

Afgelopen weekend werd in Midden-Nederland de Visual Art Rally verreden. Negen klassementsproeven lagen op de deelnemers te wachten. Ook op rijder Antoine van Ballegooijen (Nuenen) en zijn navigator Johan Findhammer. In de Mitsubishi Lancer Evo X van het Rookie Rally Team Brabant namen zij deel aan deze wedstrijd.
                  
15-04-2019, 09:15
Het bleek van begin af aan al geen gemakkelijke wedstrijd te gaan worden. Met startnummer 14 reden Antoine en Johan gelijk naar plaats acht. De eerste boucle van vier klassementsproeven werd uiteindelijk op een keurige zesde plaats afgesloten. Botsing tegen lantaarnpaal In de tweede boucle van drie klassementsproeven kon de equipe in de Mitsubishi die plek niet vasthouden en vond zich na de zesde proef terug op de zevende plaats. De zevende proef kon het team echter niet volbrengen. Problemen aan de auto zorgden ervoor dat Antoine een bocht niet kon houden en onzacht met een lantaarnpaal in aanraking kwam. ‘We hebben deze wedstrijd met diverse problemen te maken gehad. Tijdens de service na de eerste boucle hebben we geprobeerd om die op te lossen, maar dat is helaas niet gelukt. De auto heeft problemen met de wegligging, dat moeten we de komende weken op zien te lossen.’ Het team heeft hiervoor iets meer dan een maand de tijd. Dan staat de ELE Rally op het programma. Deze wedstrijd geldt voor het team als de thuiswedstrijd en daar willen Antoine en Johan graag aan de start verschijnen en vooral weer een goede prestatie neerzetten.

Foto: Edwin Hengelman

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Geslaagde expositie Fotoclub Prisma

In het weekend van 13 en 14 april bezochten veel belangstellenden de expositie van Fotoclub Prisma van de PVGE Nuenen in het Kwetternest. Het was de eerste keer dat deze fotoclub haar foto’s aan het publiek toonde.

De Nuenense Krant afgelopen week niet op woensdag of donderdag ontvangen?

HVV maatje te groot voor dapper Nederwetten

Toen HVV halverwege deze competitie een enorme boost kreeg, toen een groot aantal spelers van 3e klasser Oranje Zwart over kwam, werd de club een voor bijna alle andere clubs een moeilijk te bestrijden tegenstander.

Pukkels ditmaal als onderscheidingstekens Musicalgroep Kapsones wist kinderen te boeien

Afgelopen vrijdag beleefde de musical De pukkelplaneet van de Nuenense musicalgroep Kapsones haar première. Getuige het intens meebeleven door een zaal vol kinderen, kon de 'musicalgroep voor de jeugd' een zoveelste succesvolle productie aan haar al rijke palmares toevoegen.

Solidariteitsmaaltijd was weer een feest

Nuenen is een dorp met vele mooie initiatieven. Vrijdag 12 april was ook weer zo’n pareltje waar we trots op mogen zijn, want wat was er weer een prachtige activiteit voor het goede doel.

Een kijkje in Salon Nune Ville, Berg 24

Nune Ville is een rijksmonument en een Van Gogh monument vanwege de liefdesgeschiedenis van Vincent van Gogh met Margot Begemann.