Geslaagde expositie Fotoclub Prisma

In het weekend van 13 en 14 april bezochten veel belangstellenden de expositie van Fotoclub Prisma van de PVGE Nuenen in het Kwetternest. Het was de eerste keer dat deze fotoclub haar foto’s aan het publiek toonde.
                  
15-04-2019, 09:07
De foto’s waren in thema’s gegroepeerd. Het jaarthema ‘Sporen’ liet een grote variëteit zien. Van treinsporen tot allerlei zijsporen. Ook andere thema’s zoals ritme, rond, mensen in actie en kikkerperspectief waren in beeld gebracht. De bezoekers konden kiezen welke 3 foto’s volgens hen het beste waren en welke foto zij het liefst thuis aan de muur wilden hangen. De bezoekers kozen Annette Stevens tot winnaar. Zij maakte een foto van twee pantserjuffers, een suborde van de libellen. Mevrouw van Raaij uit Eindhoven won haar favoriete foto, die gemaakt was door Cees de Lange. Fotoclub Prisma dankt de vele bezoekers, waaronder veel leden van andere fotoclubs, voor hun komst. Zij zorgden voor een gezellig komen en gaan en voor nieuwe ontmoetingen. Het sterkt de leden om weer enthousiast verder te gaan met het maken van mooie foto’s. De fotoclub Prisma heeft nog plaats voor nieuwe leden. Heeft u belangstelling, neem dan contact op via de website van PVGE Nuenen, https://nuenen.pvge.nl.

Foto: 1: Annette Stevens met haar foto. Fotobijschrift foto 2: Foto gemaakt door Cees de Lange. Foto’s: Marleen Houben/De Nuenense Krant

Advertentie