Geslaagde expositie Fotoclub Prisma

In het weekend van 13 en 14 april bezochten veel belangstellenden de expositie van Fotoclub Prisma van de PVGE Nuenen in het Kwetternest. Het was de eerste keer dat deze fotoclub haar foto’s aan het publiek toonde.
                  
15-04-2019, 09:07
De foto’s waren in thema’s gegroepeerd. Het jaarthema ‘Sporen’ liet een grote variëteit zien. Van treinsporen tot allerlei zijsporen. Ook andere thema’s zoals ritme, rond, mensen in actie en kikkerperspectief waren in beeld gebracht. De bezoekers konden kiezen welke 3 foto’s volgens hen het beste waren en welke foto zij het liefst thuis aan de muur wilden hangen. De bezoekers kozen Annette Stevens tot winnaar. Zij maakte een foto van twee pantserjuffers, een suborde van de libellen. Mevrouw van Raaij uit Eindhoven won haar favoriete foto, die gemaakt was door Cees de Lange. Fotoclub Prisma dankt de vele bezoekers, waaronder veel leden van andere fotoclubs, voor hun komst. Zij zorgden voor een gezellig komen en gaan en voor nieuwe ontmoetingen. Het sterkt de leden om weer enthousiast verder te gaan met het maken van mooie foto’s. De fotoclub Prisma heeft nog plaats voor nieuwe leden. Heeft u belangstelling, neem dan contact op via de website van PVGE Nuenen, https://nuenen.pvge.nl.

Foto: 1: Annette Stevens met haar foto. Fotobijschrift foto 2: Foto gemaakt door Cees de Lange. Foto’s: Marleen Houben/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


De Nuenense Krant afgelopen week niet op woensdag of donderdag ontvangen?

HVV maatje te groot voor dapper Nederwetten

Toen HVV halverwege deze competitie een enorme boost kreeg, toen een groot aantal spelers van 3e klasser Oranje Zwart over kwam, werd de club een voor bijna alle andere clubs een moeilijk te bestrijden tegenstander.

Pukkels ditmaal als onderscheidingstekens Musicalgroep Kapsones wist kinderen te boeien

Afgelopen vrijdag beleefde de musical De pukkelplaneet van de Nuenense musicalgroep Kapsones haar première. Getuige het intens meebeleven door een zaal vol kinderen, kon de 'musicalgroep voor de jeugd' een zoveelste succesvolle productie aan haar al rijke palmares toevoegen.

Solidariteitsmaaltijd was weer een feest

Nuenen is een dorp met vele mooie initiatieven. Vrijdag 12 april was ook weer zo’n pareltje waar we trots op mogen zijn, want wat was er weer een prachtige activiteit voor het goede doel.

Een kijkje in Salon Nune Ville, Berg 24

Nune Ville is een rijksmonument en een Van Gogh monument vanwege de liefdesgeschiedenis van Vincent van Gogh met Margot Begemann.

Asbestverwijdering in Nederwetten

Door de Dorpsraad Nederwetten is in samenwerking met de gemeente Nuenen, de omgevingsdienst Zuid-Oost Brabant en BLINK, een actie georganiseerd om de asbestdaken tot 35 m2 op te ruimen.