De Nuenense Krant afgelopen week niet op woensdag of donderdag ontvangen?

                  
15-04-2019, 08:50
Geef uw klacht het liefst voor vrijdag 12 uur door, dan zorgen wij voor nabezorging. bezorgklacht@denuenensekrant.nl

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


HVV maatje te groot voor dapper Nederwetten

Toen HVV halverwege deze competitie een enorme boost kreeg, toen een groot aantal spelers van 3e klasser Oranje Zwart over kwam, werd de club een voor bijna alle andere clubs een moeilijk te bestrijden tegenstander.

Pukkels ditmaal als onderscheidingstekens Musicalgroep Kapsones wist kinderen te boeien

Afgelopen vrijdag beleefde de musical De pukkelplaneet van de Nuenense musicalgroep Kapsones haar première. Getuige het intens meebeleven door een zaal vol kinderen, kon de 'musicalgroep voor de jeugd' een zoveelste succesvolle productie aan haar al rijke palmares toevoegen.

Solidariteitsmaaltijd was weer een feest

Nuenen is een dorp met vele mooie initiatieven. Vrijdag 12 april was ook weer zo’n pareltje waar we trots op mogen zijn, want wat was er weer een prachtige activiteit voor het goede doel.

Een kijkje in Salon Nune Ville, Berg 24

Nune Ville is een rijksmonument en een Van Gogh monument vanwege de liefdesgeschiedenis van Vincent van Gogh met Margot Begemann.

Asbestverwijdering in Nederwetten

Door de Dorpsraad Nederwetten is in samenwerking met de gemeente Nuenen, de omgevingsdienst Zuid-Oost Brabant en BLINK, een actie georganiseerd om de asbestdaken tot 35 m2 op te ruimen.

Bijna 100-jarige oud-Nuenense overleden

Dit jaar zou ze 100 worden: Dora (Dorothea) van Neerven - de Rooij. Ze overleed op 6 april en werd op woensdag 10 april gecremeerd, in het bijzijn van haar tien kinderen en een grote familie- en vriendenschaar.