De Crijnsschool breidt uit met vier lokalen

Er was tot op het laatste moment heel hard gewerkt. Op de planning van maandagochtend na de carnavalsvakantie stond de feestelijke opening van een grote nieuwe unit met vier lokalen. En zoals de kinderen en veel ouders hebben kunnen zien op 11 maart, was het allemaal goed gekomen. De ingang was versierd met gekleurde ballonnen en er hing een oranje lint, wat later ontknoopt zou worden door kinderen van de leerlingenraad van de school.
                  
11-03-2019, 19:59
Maar eerst hoorden we directeur Thijs van Moorsel trots vertellen hoe fijn het was dat nu alle groepen weer bij elkaar in één gebouw kunnen zitten. Lees woensdag het verslag met foto's van onze verslaggever Gemma Eerdmans in De Nuenense Krant.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Blazerij De Molshoop bestaat 40 jaar

Het is 1979. De wijk Molvense Erven bestaat nog maar vier jaar. Een paar wijkbewoners staan op de hoek Wederikdreef/Vallestap naar de carnavalsoptocht te kijken. Ze vinden het net een begrafenisstoet. Waar is de muziek?! Nou, dat is in Venlo wel anders, weet ene Wennie te vertellen. Ze smoest met ene Helmy: die Peter van jou kan toch spelen? Met nog een kornuit gaat 'aldus' Peter de deuren langs. Resultaat na een week: negen man die wel wat muziek willen gaan maken. Negen man werd 21 man. En nu, 40 jaar later, om precies te zijn op 14 maart, bestaat die Molshoop nog altijd. En hoe!

Natuurspeelmiddag bij Stichting Vrienden van de Walhut

Stichting Vrienden van de Walhut wil kinderen de gelegenheid bieden om lekker buiten te spelen in de natuur. De locatie Heerendonk in Nederwetten leent zich daar uitstekend voor. Afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden is er het hele jaar door van alles te beleven. Woensdag 6 maart was er weer een Natuurspeelmiddag.

Eerste editie Gulbergen Trail groot succes

De gezamenlijke loopverenigingen LONU, LOGO en LGM organiseerden voor de 8e keer op de Gulbergen deze cross/trail. Voorheen werd alleen op de Gulbergen 1 tot 5 dezelfde rondjes gelopen; dit jaar een grotendeels nieuw parcours. Daarbij werd ook het bosgebied aan de overzijde van het Eindhovens kanaal betrokken.

Walking football, nieuw in Nuenen

Het regende en stormde hard, het ging afgelopen zondagmiddag flink tekeer. Dat alles weerhield de mannen van het Walking Football-team van RKSV Old Stars Nuenen en het Ambassadeursteam van PSV Oldstars er niet van om de geplande demowedstrijd te spelen. Dat deden ze tijdens de rust van de wedstrijd RKSV 1 tegen de Alphense Boys 1.

Grote belangstelling voor foto-expositie

Het slechte weer van het afgelopen weekend heeft geen invloed gehad op het aantal bezoekers aan de expositie van Fotogroep f/2, één van de vier fotoclubs van seniorenvereniging PVGE. Zowel op zaterdag als op zondag kwamen velen kijken naar de geëxposeerde foto’s in clubgebouw ’t Kwetternest (naast sporthal De Hongerman). Ruim 270 bezoekers werden er geteld.

Na 18 minuten houdt de scheidsrechter het voor gezien Ondanks beestenweer toch grote steun voor RKVV Nederwetten

Ondanks striemende regen en een stormachtige wind, ondernam een groot gedeelte van de Nederwetten supporters toch de lange reis naar VV de Rakt in Uden.