Natuurspeelmiddag bij Stichting Vrienden van de Walhut

Stichting Vrienden van de Walhut wil kinderen de gelegenheid bieden om lekker buiten te spelen in de natuur. De locatie Heerendonk in Nederwetten leent zich daar uitstekend voor. Afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden is er het hele jaar door van alles te beleven. Woensdag 6 maart was er weer een Natuurspeelmiddag.
                  
11-03-2019, 15:18

Foto: Ming Jiang/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Eerste editie Gulbergen Trail groot succes

De gezamenlijke loopverenigingen LONU, LOGO en LGM organiseerden voor de 8e keer op de Gulbergen deze cross/trail. Voorheen werd alleen op de Gulbergen 1 tot 5 dezelfde rondjes gelopen; dit jaar een grotendeels nieuw parcours. Daarbij werd ook het bosgebied aan de overzijde van het Eindhovens kanaal betrokken.

Walking football, nieuw in Nuenen

Het regende en stormde hard, het ging afgelopen zondagmiddag flink tekeer. Dat alles weerhield de mannen van het Walking Football-team van RKSV Old Stars Nuenen en het Ambassadeursteam van PSV Oldstars er niet van om de geplande demowedstrijd te spelen. Dat deden ze tijdens de rust van de wedstrijd RKSV 1 tegen de Alphense Boys 1.

Grote belangstelling voor foto-expositie

Het slechte weer van het afgelopen weekend heeft geen invloed gehad op het aantal bezoekers aan de expositie van Fotogroep f/2, één van de vier fotoclubs van seniorenvereniging PVGE. Zowel op zaterdag als op zondag kwamen velen kijken naar de geëxposeerde foto’s in clubgebouw ’t Kwetternest (naast sporthal De Hongerman). Ruim 270 bezoekers werden er geteld.

Na 18 minuten houdt de scheidsrechter het voor gezien Ondanks beestenweer toch grote steun voor RKVV Nederwetten

Ondanks striemende regen en een stormachtige wind, ondernam een groot gedeelte van de Nederwetten supporters toch de lange reis naar VV de Rakt in Uden.

TV Wettenseind feliciteert twee leden van uitzonderlijke verdienste

Tijdens de algemene ledenvergadering heeft TV Wettenseind (TVW) twee leden van uitzonderlijke verdienste benoemd. Peter van Aken en Joop Scholing werden in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange inzet voor de tennisvereniging.

Dubbele regenboog in Nuenen