Eerste editie Gulbergen Trail groot succes

De gezamenlijke loopverenigingen LONU, LOGO en LGM organiseerden voor de 8e keer op de Gulbergen deze cross/trail. Voorheen werd alleen op de Gulbergen 1 tot 5 dezelfde rondjes gelopen; dit jaar een grotendeels nieuw parcours. Daarbij werd ook het bosgebied aan de overzijde van het Eindhovens kanaal betrokken.
                  
11-03-2019, 14:02
Het aantal inschrijvingen was dit jaar een record: 301; daarvan hebben ongeveer 275 de trail gelopen. De lopers moesten daarbij allerlei elementen trotseren. Klimmen, dalen, zand, hindernissen en niet te vergeten de weersomstandigheden. Harde wind, striemende regen maakten het lopen niet eenvoudig. Het mocht velen niet deren dat de omstandigheden geleid hadden tot waarschuwing code ‘geel’. Eén en ander is zonder een noemenswaardige blessure verlopen. De organisatie kan terugzien op een succesvolle trail en mocht lovende kritieken ontvangen voor het prachtig uitgezette afwisselende parcours. Informatie over het parcours, inclusief profiel van de trail, ziet u op www.gulbergentrail.nl.

Foto: 's: Theo van Vijfeijken/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Walking football, nieuw in Nuenen

Het regende en stormde hard, het ging afgelopen zondagmiddag flink tekeer. Dat alles weerhield de mannen van het Walking Football-team van RKSV Old Stars Nuenen en het Ambassadeursteam van PSV Oldstars er niet van om de geplande demowedstrijd te spelen. Dat deden ze tijdens de rust van de wedstrijd RKSV 1 tegen de Alphense Boys 1.

Grote belangstelling voor foto-expositie

Het slechte weer van het afgelopen weekend heeft geen invloed gehad op het aantal bezoekers aan de expositie van Fotogroep f/2, één van de vier fotoclubs van seniorenvereniging PVGE. Zowel op zaterdag als op zondag kwamen velen kijken naar de geëxposeerde foto’s in clubgebouw ’t Kwetternest (naast sporthal De Hongerman). Ruim 270 bezoekers werden er geteld.

Na 18 minuten houdt de scheidsrechter het voor gezien Ondanks beestenweer toch grote steun voor RKVV Nederwetten

Ondanks striemende regen en een stormachtige wind, ondernam een groot gedeelte van de Nederwetten supporters toch de lange reis naar VV de Rakt in Uden.

TV Wettenseind feliciteert twee leden van uitzonderlijke verdienste

Tijdens de algemene ledenvergadering heeft TV Wettenseind (TVW) twee leden van uitzonderlijke verdienste benoemd. Peter van Aken en Joop Scholing werden in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange inzet voor de tennisvereniging.

Dubbele regenboog in Nuenen

Kijk uit! Overstekende padden op de weg

Het voorjaar is vroeg begonnen dit jaar en de padden maken zich extra vroeg op om hun winterverblijven te verlaten. Binnenkort zullen ze massaal op weg gaan om de poelen op te zoeken waar ze ooit geboren zijn om zich daar voort te planten.