Skôn Vrouwkes, ‘ beestachtig lekker’

Wil je naar mijn poesje kijken? Ik ben nog maar koud in het Park. Ik ben de hapjespanda, zeg ik. En, nee voor poesjes kijken is het nog te vroeg. Ik ben gelegenheidsfotograaf en ben autofocus.
                  
04-03-2019, 14:02
Vier kiplekkere kippetjes staan voor Het Klooster en ik mag in hun eierstok blieken: ai ai, een wind ei! Een spiegelei! En dan lacht prins Pré mij toe, het lekkerste ei... Dat begint goed. Lees woensdag het verslag van onze correspondent Elwien Bibbe in De Nuenense Krant.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Het kan: Gratis tennis en padel bij TV de Lissevoort

Jazeker, u leest het goed: bij TV de Lissevoort kan men het gehele jaar tennissen én padellen zonder dat het netto geld hoeft te kosten als er voldoende clubtaken worden uitgevoerd. Als je bijvoorbeeld 10x per jaar een avondbardienst doet, verdien je daarmee je totale bijdrage aan de club terug.

De Carnavalsmis in de H. Clemenskerk

Bij de entree van de kerk stonden afgelopen zaterdag rond 18.45 uur al heel wat mannen in mooie pakken en dames in prachtige outfits, klaar om naar binnen te gaan. Nog even en dan zou ook Prins Pretium van Dwèrsklippelgat aankomen met zijn gevolg. Met het nodige spektakel was het dan zover. Ondertussen hadden de Blaospoepers in de kerk de stemming er al goed ingebracht.

Meester Harrie met pensioen

Na 34 jaar directeur geweest te zijn van wat nu Kindcentrum de Nieuwe Linde is, is meester Harrie op vrijdag 1 maart met een welverdiend pensioen gegaan. Uiteraard is dit niet onopgemerkt voorbij gegaan. Sterker nog, in aanloop naar carnaval en de vakantie, is er een heuse feestweek van gemaakt.

Carnavalsoptocht Nuenen

Kindcentrum De Nieuwe Linde: zingen op die beat, beter van niet…

Nadat we vorig jaar gewonnen hadden, wilden we natuurlijk ook dit jaar weer met iets leuks komen tijdens de jeugdoptocht in Nuenen. We schreven een oproep om andere basisscholen uit de dagen en tot onze vreugde liep in ieder geval ook De Dassenburcht mee dit jaar en hopelijk volgend jaar nog meer basisscholen?

Sjors Sportief en Sjors Creatief op bezoek in Nuenen

In veel gemeenten in Nederland is dit tweetal al bekend, Sjors Sportief en Sjors Creatief. Ook in Nuenen zijn ze niet meer weg te denken. Dit concept is ontwikkeld door Cultuur & Sportstimulering Nederland, met als achterliggende gedachte, de jeugd op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met de verschillende sporten en creatieve activiteiten die er in hun gemeente aangeboden worden.