Carnavalsoptocht Nuenen

                  
03-03-2019, 20:56
Bekijk hier de foto's van de carnavalsoptocht Nuenen op zondag 3 maart. Foto's gemaakt door Theo van Vijfeijken/De Nuenense Krant.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Kindcentrum De Nieuwe Linde: zingen op die beat, beter van niet…

Nadat we vorig jaar gewonnen hadden, wilden we natuurlijk ook dit jaar weer met iets leuks komen tijdens de jeugdoptocht in Nuenen. We schreven een oproep om andere basisscholen uit de dagen en tot onze vreugde liep in ieder geval ook De Dassenburcht mee dit jaar en hopelijk volgend jaar nog meer basisscholen?

Sjors Sportief en Sjors Creatief op bezoek in Nuenen

In veel gemeenten in Nederland is dit tweetal al bekend, Sjors Sportief en Sjors Creatief. Ook in Nuenen zijn ze niet meer weg te denken. Dit concept is ontwikkeld door Cultuur & Sportstimulering Nederland, met als achterliggende gedachte, de jeugd op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met de verschillende sporten en creatieve activiteiten die er in hun gemeente aangeboden worden.

Carnavalsoptocht Gerwen

St Jozefschool viert carnaval met jeugdprinses Fenne en jeugdprins Milan

De Sint Jozefschool in Nederwetten vierde carnaval. Op vrijdag 1 maart kwamen alle leerlingen en leerkrachten in hun allermooiste carnavalspak naar een leuk versierde school.

Prins El Ritmo en Prinses La Volta reiken namens De Dassenburcht cheque uit aan de Akkers

Het was groot feest op De Dassenburcht afgelopen vrijdag. De kinderen hebben met ouders en leerkrachten genoten van een prachtige carnavalsviering. En om 12.30 uur kon de vakantie echt beginnen.

Nuenense Nachtwacht bij Senergiek

Iedereen kent de Nachtwacht van Amsterdam, geschapen door Rembrandt. Het wereldberoemde schilderij verbeeldt een hoofdstedelijke Schutterij, die daarmee voor eeuwig beroemd geworden is.