Carnavalsoptocht Gerwen

                  
02-03-2019, 22:01
Bekijk hier de foto's van de carnavalsoptocht Gerwen op zaterdag 2 maart. Foto's gemaakt door Marleen Houben/De Nuenense Krant.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


St Jozefschool viert carnaval met jeugdprinses Fenne en jeugdprins Milan

De Sint Jozefschool in Nederwetten vierde carnaval. Op vrijdag 1 maart kwamen alle leerlingen en leerkrachten in hun allermooiste carnavalspak naar een leuk versierde school.

Prins El Ritmo en Prinses La Volta reiken namens De Dassenburcht cheque uit aan de Akkers

Het was groot feest op De Dassenburcht afgelopen vrijdag. De kinderen hebben met ouders en leerkrachten genoten van een prachtige carnavalsviering. En om 12.30 uur kon de vakantie echt beginnen.

Nuenense Nachtwacht bij Senergiek

Iedereen kent de Nachtwacht van Amsterdam, geschapen door Rembrandt. Het wereldberoemde schilderij verbeeldt een hoofdstedelijke Schutterij, die daarmee voor eeuwig beroemd geworden is.

Carnaval op De Dassenburcht

Wij doen de po-po-polonaise… schalmde het al de hele week door de lokalen en de gangen van bs De Dassenburcht. In alle groepen werd al polonaise lopend flink meegezongen door de kinderen.

Opening carnaval in Nuenen: D’n Aftrap!

Op carnavalszaterdag 2 maart trappen we het carnaval af. Dan begint het carnaval in Nuenen met veel muziek en gezelligheid. De carnavalsverenigingen van Nuenen, Gerwen en Nederwetten organiseren dit jaarlijkse event weer gezamenlijk.