Henri Maas verlengt bij RKVV Nederwetten

Met trots delen wij u mede: Henri Maas blijft. In zijn eerste seizoen bij RKVV Nederwetten heeft Henri de spelersgroep en het bestuur dusdanig weten te enthousiasmeren, om er nog minimaal een seizoen aan te plakken. Wij zijn er van overtuigd dat de stijgende lijn die met Henri is ingezet in het seizoen 2019 - 2020, een positief vervolg gaat krijgen.
                  
08-02-2019, 13:51
Tijdens de gesprekscyclus is steeds gekeken naar de speerpunten van onze vereniging. De sfeer, de samenwerking met andere elftallen, een positieve uitstraling van de technische staf als uithangbord en natuurlijk ook goede resultaten van ons vaandelteam waren daarin terugkerende items. Dat RKVV Nederwetten in onze klasse de geuzennaam ‘reuzendoder’ toebedeeld heeft gekregen, is voor een groot deel te danken aan Henri, die van Nederwetten 1 de vechtmachine heeft gemaakt, die de harten van de supporters heeft weten te veroveren. Typerend Henri is positief over de gemotiveerde spelersgroep, die steeds meer als een team functioneert. De spelers in hun kracht laten spelen en wat voor elkaar over hebben, is wat Henri typeert als trainer/coach. In het restant van het huidige seizoen en volgend seizoen willen we dit gaan uitbouwen, zodat we de komende jaren de weg richting de bovenkant van de ranglijst kunnen gaan inzetten. Wij wensen Henri, de staf en de spelers heel veel plezier en succes bij onze mooie vereniging RKVV Nederwetten.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


OPROEP: OUD LEDEN GEZOCHT Jeugd- en jongerenkoor Jericho/Joyim geeft reünieconcert

Ruim 40 jaar geleden werd jeugdkoor Jericho opgericht door Ad Verhappen. Ze repeteerden in de voormalige Maria Magdalenakerk en verzorgen daar ook de zang tijdens de zaterdagavondmis. Het koor in Braakhuizen-Noord groeide zó goed, dat de groep werd opgesplitst in ‘jeugd’ en ‘jongeren’. Zo is ‘Joyim’ ontstaan. (=Joy in music).

Harrie van den Bogaard verlaat De Nieuwe Linde

Directeur Harrie van den Bogaard van Kindcentrum De Nieuwe Linde in Nuenen neemt afscheid van het onderwijs en gaat met pensioen. Na 44 jaar bij stichting Eenbes Onderwijs gewerkt te hebben, is het tijd om andere dingen te gaan doen.

Blokje Om

Straatnamen

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'